![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,723 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 29 Car: BMW E46 318I 2002 Engine: N42 2.0 143CP ![]() |
asteptam rezultatul final....
![]() -------------------- ex...e36 316i ex...e30 327i ex...e46 318i ex...e60 520i today just off-road - Navarone |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 267 Joined: 13-September 07 Member No.: 1,144 Car: E30 cabrio Engine: M40B18 ![]() |
cred ca il asteptam degeaba ... doar ii e lene
![]() -------------------- M40B18 E30 Convertible Design Edition - Mauritiusblau
+ M-technik suspension + Wiesmann hardtop + 16" BBS RS - front 9,5J ET 21 ; rear 11J ET 09 + others ... |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
cred ca il asteptam degeaba ... doar ii e lene ![]() cum zice si topicu ,mi e lene sa uploadez poze ,nu sa muncesc ![]() ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
cum zice si topicu ,mi e lene sa uploadez poze ,nu sa muncesc ![]() ![]() ia vezi... ca acum se schimba titlu ![]() ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
ia vezi... ca acum se schimba titlu ![]() ![]() nu cred.vrei sa mi fac poza sa vezi cum arata mainile/casa/hainele ? ![]() imi cer scuze daca o ard aiurea,,dar de o luna si ceva asta fac....ma agit zilnic cu ea. normal ca sar in sus cand nu mai imi simt mainile abia scriu ....si aud de la diversi ca a domne ii e lene sa o termine...martor poate fi 316i la orice ora,si cosmin de la care am baxat piese in continuu. This post has been edited by ionusunt: Aug 11 2009, 11:28 PM -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
-------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
urat esti mah !
![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,723 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 29 Car: BMW E46 318I 2002 Engine: N42 2.0 143CP ![]() |
bai swartzi....lasa gargara si apucate de ansamblat piesele....
-------------------- ex...e36 316i ex...e30 327i ex...e46 318i ex...e60 520i today just off-road - Navarone |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Esti nebun rau!
![]() |
|
|
![]()
|
|
bai swartzi....lasa gargara si apucate de ansamblat piesele.... da sa traiti ![]() -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 267 Joined: 13-September 07 Member No.: 1,144 Car: E30 cabrio Engine: M40B18 ![]() |
normal ca sar in sus cand nu mai imi simt mainile abia scriu ....si aud de la diversi ca a domne ii e lene sa o termine...martor poate fi 316i la orice ora,si cosmin de la care am baxat piese in continuu. acel divers (in speta eu), se referea ca degeaba asteapta produsul final deoarece iti va fi lene sa urci poze . In fine , nu trebuie sa sari in sus, suntem cam in aceeasi situatie cu lenea de scris la "masina mea" . Iti urez bafta, si cum am vb la tel. vreau sa ne vedem sa admir si eu masina live dupa ce o termini . -------------------- M40B18 E30 Convertible Design Edition - Mauritiusblau
+ M-technik suspension + Wiesmann hardtop + 16" BBS RS - front 9,5J ET 21 ; rear 11J ET 09 + others ... |
|
|
![]()
|
|
acel divers (in speta eu), se referea ca degeaba asteapta produsul final deoarece iti va fi lene sa urci poze . In fine , nu trebuie sa sari in sus, suntem cam in aceeasi situatie cu lenea de scris la "masina mea" . Iti urez bafta, si cum am vb la tel. vreau sa ne vedem sa admir si eu masina live dupa ce o termini . frate in acei diversi intra si taicamiu ![]() ![]() abia astept sa fie gata si eu,va dati seama.mie asa un dor sa mi sufle vantu in ceafa pana la sinuzita......aoleu ![]() daca ma lasa spatele,in seara asta asamblam bbs umbau chaise ![]() This post has been edited by ionusunt: Aug 12 2009, 08:56 PM -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
grabeste-te si termin-o ca mai e putin si se termina si vara
![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
grabeste-te si termin-o ca mai e putin si se termina si vara ![]() numa bine nu mai fac insolatie mi a mai trecut spatele am si eu o intrebare . AM NEVOIE DE UN VOPSITOR BUN !! sa aibe mana buna , si sa nu greseasca nuanta. cine stie despre vopsea ? a mea masina e vopsita cu dupont,si am inteles ca daca dau cu alta vopsea ,e diferenta la pigment.asa e ? .am nevoie pt bara f +s . toti sunt in concedii. please help !! asta mai am +de terosonat portbagajul + pe sub pragurile alea de cabrio mai groase din interior (sub placa lor de plastic) ca am observat urme. Ps: evident ca cretinii de la filaret mi au adus rezistoru de aeroterma cu ac si filtru de polen.maine ma duc sa fac ca dracu ![]() This post has been edited by ionusunt: Aug 13 2009, 04:23 PM -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
daca vrei vb. cu cel care mi-a vopsit mie (e super serios) dar e cam scumpicel
|
|
|
![]()
|
|
daca vrei vb. cu cel care mi-a vopsit mie (e super serios) dar e cam scumpicel ok cat de scump ?cat ia pe reper ? ce vopsea foloseste ? ce stii despre schimbatul brand ului de vopsea (masina e cu dupont toata).da mi pm te rog ![]() am bara +fusta m tech2 fata , bara spate m tech 2 - de vopsit. This post has been edited by ionusunt: Aug 13 2009, 10:02 PM -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
ok cat de scump ?cat ia pe reper ? ce vopsea foloseste ? ce stii despre schimbatul brand ului de vopsea (masina e cu dupont toata).da mi pm te rog ![]() am bara +fusta m tech2 fata , bara spate m tech 2 - de vopsit. si pe a mea tot cu dupont e facuta, numai lacul a fost standox o sa-ti dau un pm cu nr. lui de tel. |
|
|
![]()
|
|
si pe a mea tot cu dupont e facuta, numai lacul a fost standox o sa-ti dau un pm cu nr. lui de tel. f tare ![]() ![]() -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
utasem de acest mic detaliu
![]() This post has been edited by ionusunt: Aug 14 2009, 02:34 PM -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
adidasii .unu e gata...nu mai am silicon si de celelalte trei...si mam trezit pe la 8 fara ceva sa constat asta.le am pregatit si pe celelalte 3 pt maine pt asamblare.poimaine gume si hop pe masina
![]() ![]() -------------------- Bob
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 11:08 PM |