IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Am sansa sa nimeresc aripa la culoare din dezmembrari?, Vreau sa schimb o aripa cu una din dezmembrari. Se observa la culoare?
sebaa
post Oct 15 2009, 04:38 PM
Post #1

27% BMW corupt
**

Group: Members
From: Bucuresti
Member No.: 1,588
Car: E30
Engine: M10 1.8 105CP

Aripa stanga fata este un pic atinsa la masina mea. Acest lucru ma cam sacaie de ceva vreme cand urc in masina. Desi functionalitatea masinii nu a fost afectata cu nimic si siguranta mea sau altora nu este in pericol, ma enerveaza sa vad aripa aia asa.
Am tot sunat pe la dezmembrari si am gasit o aripa stanga fata albastra pentru modelul meu. Din moment ce a existat o singura nuanta de albastru pentru modelul asta, inseamna ca a fost aceeasi vopsea.
Problema e ca masina mea a fost revopsita in 2000 la reprezentanta, dupa cod..etc, ca la carte.
Acuma sa caut dupa o masina din 2000 sau ce sa fac sa nimeresc o aripa similara.

Mentionez ca vreau sa evit vopsitul unei aripi, ca este deja evident ca nu voi nimeri aceeasi nuanta cu caroseria, iar o revopsire completa nici nu ma gandesc sa fac.
De asemenea, ies mult mai ieftin cu o aripa deja vopsita.

Ma gandeam sa spal bine de tot masina si sa spal aripa aia inainte sa o cumpar si sa le compar pe amandoua langa masina. Mi se pare cea mai buna metoda. Voi ce credeti?

Daca dau un polish pe toata caroseria dupa aia, se mai observa vreo discrepanta?
Am sanse reale sa se pupe la culoare?
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th July 2025 - 02:16 AM