![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 2,496 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 24 Car: e30 - 325ix din '89 Engine: 2.5 - 171 cp ![]() |
"pasaportul nostru" ? Dar ce, sunteti mai multi pe un pasaport? E adevarat ca sunt taxele cam mari la pasapoarte, dar...
:finger: Care e treaba ta? Ce sari de fund in sus, ca eu doar am spus ca e nasoala capota! A pus poze aici ca sa vada parerile celorlalti, nu? Nu stiu geografie? Ce te-a determinat sa spui lucrul asta? Tu sa "invetzzzzzzzzzzi" sa scrii! :finger: ("tz"-ul il folosesc doar smecherii, ce cool) :finger: Cine sunt? Nu ai auzit de mine? Intreaba-l pe Romica cine sunt! :cool: Dar nu te intereseaza pe tine cine sunt eu! :finger: Ce masina am? Nici asta nu te intereseaza! Dar o sa o vezi la vara daca chiar vrei! Dar vezi ca intr-o secunda nu vezi mare lucru... :finger: Daca ai venit aici pe forum cu scandal, iti spun ca ai gresit locatia! Incearca in alta parte! Nu incerca sa castigi antipatia noastra! Hai pa! Mergi, ca-ti pierzi avionul in calatoria ta in jurul Lumii! Si nu uita sa-ti stingi neoanele de sub masina si ledurile albastre de la pozitie! Bye! :finger: -------------------- e30 - 318i coupe din '90 / e30 - 318i coupe din '89 / e30 - 324d din '86 / e30 - 325ix din '89 / e30 - 325i din '88 / M5 engine 3800 cmc - over 340 hp (Nurburing Edition)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 10:03 PM |