![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 20 Joined: 9-December 07 Member No.: 1,345 Car: e34 Engine: 2,5i 192CP ![]() |
Am luat masina cu 300.000 in cap dar am inteles ca motorul vanos este garantat 600.000. este posibil sa am ceva probleme de la kilometri astia in sus? bineinteles inafara de suspensii si consumabile...(Defapt care ar putea fi problemele/defectiunile comune sau mai bine zis, de asteptat ce ar putea aparea?)
Sper sa tina k imi place f mult, de la fosta masina (opel vectra b din 96 1,8i 16v) e diferenta ca de la cer la pamant ![]() Sper sa aflu cat mai multe de pe acest forum si sa fiu multumit in continuare de masina(defapt deocamdata sunt uimit) ![]() O sa adaug si eu poze. Am doua probleme: 1. cand apas pe butonul de dezaburire geamuri+oglinzi se aprinde butonul rosu, e o siguranta arsa sau ceva contact imperfect (ce e mai probabil??) 2. cred k imi patineaza ambreajul, ca daca ii dau foarte tare parca o ia in fata turatia fata de raportul normal cu viteza si miroase a ambreaj inchins... in rest masina nu e lovita are totu original pe ea si functional... Masina e super ok: Dublu climatronic,cruise control,trapa pe tot plafonul,scaune incalzite,car kit, etc.... si ce e mai important.... e NEAGRA ![]() Va astept cu sfaturi ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 11:51 PM |