![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Z4 Fan ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 748 Joined: 26-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 Car: exE46 325Ti Engine: exM54TU 2.5 192cp ![]() |
Genial,amuzant,amar,trist,o particica din cotidianul cu noroi, zilnic, al "Capitalei Europene":
http://mihaibendeac.wordpress.com/ Scrisoare deschisa: */Ante-scriptum - Vineri seara am oprit la o benzinarie ca sa alimentez scuterul (folosesc rar in perioada asta "decaportabila" caci cu motoreta e mai simpla viata in oras). Pun eu 3 litri fara plumb si intru sa platesc. In fata mea, o doamna. Achita. Scot si eu banii din buzunar si n-apuc sa-i intind ca in incinta patrunde val-vartej un cocalar la vreo 40 de ani. Tricou Adidas, bermude Adidas, papuci Adidas, sapca Adidas, creier Adidas. "- Cine p..a mea si-a lasat motoreta aia la pompa ca a incurcat tot acolo?!" "- Eu. Dar de ce am incurcat?!" (Ma recunoaste dar dupa 3 secunde de pauza se decide sa nu lase garda). - Pai de ce-ai lasat-o acolo?! _ Pai unde s-o las? Daca eram cu masina, unde o lasam pana achitam benzina?! Benzinarul intervine si el : "-Cu ce a incurcat domnule?! Plateste si pleaca" "- Pai ce p..a mea baaaaa!!! Am ajuns sa stau ca prostu' dupa o motoreta?!" Eu zic : "Pai cine va pune? Stati ca desteptu'..." "- Ma iei la misto?! Ce p..a mea!!!" Ies afara. Masina ghertoiului, un BMW X6, era parcat la 3 milimetri de scuter. Zice : "Poate mi-o zgarii". Nu i-am zgariat-o. Am plecat si m-am oprit dupa 200 de metri. Am tras pe dreapta si am plans protejat de casca. Da! recunosc! Am plans! Am plans pentru ca mi-am imaginat ce s-ar fi intamplat daca as fi fost un roman obisnuit si nu "vedeta" de la televizor. M-ar fi omorat? Am plans pentru ca astia vor ajunge atat de multi incat ne vor ingropa. Am plans pentru ca pe ala nu-l va intreba nimeni din ce bani si-a luat BMW-ul. Am plans de ciuda ca ne vor strivi visele. Am plans pentru frate-meu care are nesansa de a creste langa ei. Am plans pentru ca am ajuns la decizia de a nu avea copii vreodata caci nu vreau sa traiasca in lumea astora. Caci lumea va fi a lor! Nu va mintiti! Nu va amagiti! Va fi lumea lui Salam si a lui Guta! Lumea camatarilor, smenarilor, manelistilor, cocalarilor, burtosilor, nesimtitilor. Pentru ca nevestele si gagicile astora sunt mereu gravide! Pentru ca fiecare au cate 4-5 copii./* */Apoi m-am revoltat! Si m-am gandit ce mult mi-as dori sa am pistol legal, cu permis, si de cate ori se intampla sa dau peste un animal ca asta sa trec pe langa el si sa-l injur in soapta de mama. El va lua foc si ma va lovi. Eu scot pistolul si poc! Direct in cap! Legitima aparare. Cat despre faptul ca astia fac copii, cu regret va spun ca usor-usor devin extremist in cel mai dur sens al termenului... /* -------------------- exE46 325Ti, Silver metallic.
Suzuki GSR600 B-King K7,Blue ; Kawasaki ZZR1400A 2008,Metallic Midnight Sapphire Blue ; Sachs MadAss125 2009,Matte Black. Motocicleta mea Suzuki GSR600 Motocicleta mea Kawasaki ZZR1400 Motoreta mea Sachs MadAss125 Acoperisul meu de iarna: Green Cozy Tico ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
Hei, baieti, baieti, calmati-va, nu va aprindeti asa usor!
Ganditi-va mai bine ca in orice stat din lume, oricat de evoluat ar fi el, practic prostimea (adica noi) plateste pentru tot. Indiferent ce alegeri iau indivizii din guvern, scumpe, proaste, nerentabile, etc. noi platim. Nu exista practic nici o posibilitate de a contesta anumite decizii si de a sprijini altele. Nu putem hotari pe unde sa se faca autostrada si pe unde nu, chiar daca este evidenta necesitatea uneia undeva. Prin urmare, singura alegere reala (pana la un punct, desigur) a cetateanului este la vot. Vad ca si Ciupanezu si Ionusunt sustineti ca "Neprezentarea la vot este exprimarea sentimentului de dispret fata de clasa politica, la fel ca un vot alb." Este complet gresit!!! Ii doare fix in fund pe politicieni de sentimentul vostru (si al nostru, al tuturor, de altfel). Ei fura de rup, de pe unde prind, si apoi o dau cotita de-ti vine sa fugi si voi incercati sa le sugerati sentimentul de dispret??? Figura asta merge cu prietena, sotia, familia, amicii, anturajul, etc. Le sugerezi ca ceva nu e in regula si ei, cu bun-simt, iau atitudine si schimba lucrul ala. In politica asta nu valoreaza nici cat o ceapa degerata. Neprezentarea la vot nu este alceva decat o lipsa de responsabilitate. Atat. Este ca si cum ati spune: nu ma intereseaza cine iese, nu ma prezint, sa hotarasca ceilalti cetateni. EI BINE, EU SUNT CONVINS CA VE INTERESEAZA. SUNT CONVINS CA NU VRETI SA HOTARASCA ALTII PENTRU VOI. In momentul in care nu mergeti la vot, din punct de vedere constitutional parerea voastra nu conteaza. Punct. Doar a celor care merg. Doar ei conteaza in procente. Si ei hotarasc. Si sa va mai zic ceva: sunt unele situatii (de ex la referendumuri) unde o prezenta minima este obligatorie. Daca nici acolo nu va duceti, sa nu credeti ca asta inseamna dispret fata de clasa politica. Nu! Pur si simplu mai are loc inca un tur. Intrebare: pe banii cui? Raspunns: pe banii fraierilor, adica tot ai nostri!!! Este ca si cum ati da foc cu manuta voastra la cateva hartii de 100 ron. Degeaba asa ... ! Daca o sa spuneti ca oricum se fraudeaza alegerile ... ei bine nici aici nu e asa. Daca ar fi sa puna cineva voturi false in urna, va asigur ca ar pune voturi valide, gata stampilate corect pentru cine trebuie. Nu ar asta nimeni sa vada ici si colo cate un blank si sa puna pe el stampila. Nu e rentabil. Deci votul blank are rolul lui. Daca ar fi sa "greseasca" cineva la numarat voturi, probabil ca o astfel de chestie ar costa imens. Sunt multe animale politice in scena si e greu de inchis gura atatora implicati. Cred ca cel mai ieftin este tot manipularea prostimii, asa cum facea si Ceausescu. Intai ne saracea, ne indobitocea si apoi ne manipula. La fel functioneaza si acum. Unii or sa spuna ca au fost platiti sa voteze intr-un fel. Si ce? Vax albina! Cata vreme EI au pus stampila pe ea (pe foaie, nu pe eba), nu-i poate acuza nimeni de nimic. Si abia aici se manifesta puterea blankurilor. Din pacate astea nu sunt prea multe. Chiar foarte putine ... doar unul. Al meu. This post has been edited by Shark: Jun 9 2009, 10:18 PM -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 09:40 PM |