![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 19 Joined: 31-May 09 Member No.: 2,776 Car: - Engine: - ![]() |
Salut, am niste banuti si as vrea sa'mi cumpar un E30 sa am cu ce ma deplasa pan' la facultate. As vrea sa stiu daca renteaza o astfel de masina, va multumesc.
-------------------- BayerischeMotorenWerke
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 19 Joined: 31-May 09 Member No.: 2,776 Car: - Engine: - ![]() |
Multumesc pentru raspunsurile voastre de pana acum.
Sunt student la facultatea de mecanica si dupa cum a spus ionusunt "E O MASINA FOARTE MISTO DE CONDUS DE LUCRAT LA EA DE DESCOPERIT + INVATAT CE E AIA MASINA " asta ar fi inca un motiv pentru achizitionarea acestei masini, n'am de gand sa invat ceva practic pe o dacie ![]() Cati bani vrei sa cheltuiesti pentru achizitia masinii? Cati bani iti poti permite sa platesti lunar pentru carburant? La intrebarile de mai sus raspunsurile ar fi cam 2500 3000 euro pt achizitionarea masinii +inca 500 pentru reparatii imediate, apoi pentru carburant ar fi cam 2 plinuri pe luna. Eu ma gandeam la un 316 sau 316i care presupun ca are un consum de 8% pentru o exploatare a masinii normala, nu's genu care sa omoare masina desi cateodata o mai iau razna ![]() ![]() -------------------- BayerischeMotorenWerke
|
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Multumesc pentru raspunsurile voastre de pana acum. Sunt student la facultatea de mecanica si dupa cum a spus ionusunt "E O MASINA FOARTE MISTO DE CONDUS DE LUCRAT LA EA DE DESCOPERIT + INVATAT CE E AIA MASINA " asta ar fi inca un motiv pentru achizitionarea acestei masini, n'am de gand sa invat ceva practic pe o dacie ![]() La intrebarile de mai sus raspunsurile ar fi cam 2500 3000 euro pt achizitionarea masinii +inca 500 pentru reparatii imediate, apoi pentru carburant ar fi cam 2 plinuri pe luna. Eu ma gandeam la un 316 sau 316i care presupun ca are un consum de 8% pentru o exploatare a masinii normala, nu's genu care sa omoare masina desi cateodata o mai iau razna ![]() ![]() in cazul in care esti la mecanica ITI RECOMAND CU CALDURA UN URS....BA NU . 2 . UNU FEIS LIFT SI UNU PANA N 87 , CA SA TE PRINZI SINGUREL SI DESPRE CE A FOST VORBA IN ACEL FEISLIFT ,PT CA NU S NUMAI BARI. ![]() ![]() pentru tine care insa vad ca te gandesti si sa fuga doar cateodata, un 318is si dintr-un an bun sunt mari sanse sa iti gasesti ![]() This post has been edited by ionusunt: Jun 2 2009, 01:59 AM -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 10:45 AM |