![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 381 Joined: 5-May 08 From: Buzau Member No.: 1,626 Car: 2x E30 Engine: 2x M20 ![]() |
...asta e masina care imi va face inima sa mearga cu 140bpm.
Cand am luat-o am crezut ca am luat-o la pretul corect, dupa ce i-am dat jos interiorul am ajuns la concluzia ca m-am cam intepat. Am fost dezamagit o perioada, am crezut ca asta nu va mai fi niciodata masina, dar de acum a inceput sa prinda forma . Poate in vreo 2 saptamani o sa pun poze cu ea vopsita ![]() Motorul este pentru moment un 1.6 M40 . Imi doresc un 1.8is M42 pentru ca mi se pare cel mai bun motor pentru ce am eu nevoie . Sper sa il schimb dupa ce termin cu tablaraia . Masina o voi folosi exclusiv pentru "racing". ![]() -------------------- [OO==[][]==OO]
"Nu e arma ca agheu', nici masina ca bemveu'." |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 381 Joined: 5-May 08 From: Buzau Member No.: 1,626 Car: 2x E30 Engine: 2x M20 ![]() |
QUOTE m42 e un motor ok, dar nu e pt racing. De ce nu ? Exista masini de curse cu puteri mai mici decat cea a is-ului. Cei ~130cp ai motorului sunt suficienti pentru a ma pune in dificultate pe un traseu virajat. M50 mi se pare un motor OK pentru E36, pentru E30 este MULT prea mare. Si mai mult decat atat, nici nu am bani de M50. QUOTE bafta cu proiectul, cred ca e cel mai copt urs pe care l-am vazut vreodata, fara suparare. Merci pentru incurajare, nu ma supar, ca nu am motiv. Nici mie nu imi place cum arata, dar se face. Sudurile se fac in puncte cu un aparat MIG/MAG. Nu folosesc autogenul. Petecele vor arata urat, dar nu ma intereseaza asta. QUOTE Daca nu are 6cyl si 150 de kile nu inseamna ca nu stie sa faca nimic. Exact. QUOTE Īn cazul acesta, gāndeşte-te şi la nişte suspensii bune, pune-i la punct articulaţia. Da, sunt constient. Toate la timpul lor. Incet-incet, trebuie sa fiu inarmat cu vointa. QUOTE VTM sunt niste reguli daca raportul cilindree/putere e ok pentru clasa unde vrea el sa intre atunci 1,8is sa fie. Exact. O sa tin la curent topicul in functie de modificarile pe care le voi aduce masinii. -------------------- [OO==[][]==OO]
"Nu e arma ca agheu', nici masina ca bemveu'." |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 01:28 AM |