![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 19 Joined: 31-May 09 Member No.: 2,776 Car: - Engine: - ![]() |
Salut, am niste banuti si as vrea sa'mi cumpar un E30 sa am cu ce ma deplasa pan' la facultate. As vrea sa stiu daca renteaza o astfel de masina, va multumesc.
-------------------- BayerischeMotorenWerke
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
e30 e o masina la care mai cade una alta,nu neaparat de proasta ce e piesa,ci de veche ce e ...gandeste te bine...motoarele sunt tanc daca sunt ingrijite cum trebuie ,dar ce faci cu fire coclite, si treburi de batranete. nu zic sa nu ti iei ,insa nu iti lua e30 ca n-ai cu ce sa mergi la facultate. + nu renteaza in sensul ca nu iti scoti banii pe el.
IA TI E30 NUMAI SI NUMAI DACA ITI PLACE! E O MASINA FOARTE MISTO DE CONDUS DE LUCRAT LA EA DE DESCOPERIT + INVATAT CE E AIA MASINA .INSA NU CA NU AI CU CE SA MERGI LA FACULTATE.NU I PT ASA CEVA ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 11:55 PM |