![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 4 Joined: 22-May 09 Member No.: 2,756 Car: E34 Engine: 525TDS 142CP ![]() |
Problema este ca atunci cand incui masina (centralizare), se incuie, se descuie si apoi trebuie sa ma incui inca o data. Problema a aparut de cand am scos usa ptr vopsire. Acum am pus alarma si face la fel (normal), trebuie sa incui, sa descui si sa incui din nou. Electricianul s-a dat peste cap si nu a gasit buba. Are cineva vreo idee in afara de verificat sigurantele si senzorul de usa inchisa/deschisa?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 4 Joined: 22-May 09 Member No.: 2,756 Car: E34 Engine: 525TDS 142CP ![]() |
senzorii de usa sunt toti functionali. Am schimbat usa din fata, dreapta, ptr ca avea rugina. De atunci este problema. Chestia e ca am montat inapoi incuietoarea originala si imi face la fel, ma gandesc ca e posibil sa se fi stricat ceva dar nu imi dau seama ce. Saptamana viitoare sunt programat la cineva care a zis ca e posibil sa fie de la butuc. Butucul nu mai este cel original ca nu se mai potrivea.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th July 2025 - 07:14 PM |