![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
-------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
gata stiu.am confundat...de fapt nici nu am dat mare atentie ca ma uitam asa in mare pe la motorul ala.......nu am asa ceva...ni nu prea am mai vazut demult dalea....incearca sa lipesti stutul ala cu poxipol.dar sa nu l astupi
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
gata stiu.am confundat...de fapt nici nu am dat mare atentie ca ma uitam asa in mare pe la motorul ala.......nu am asa ceva...ni nu prea am mai vazut demult dalea....incearca sa lipesti stutul ala cu poxipol.dar sa nu l astupi ![]() asa m am gandit si eu....dupa ce mi a zis eugene e12 ca e importanta sonda... eu cand am fost la tine ai zis ca nu e musai.... faza e ca acu fac masina si merge de rupe maine ii dau keie si cand sa plec da rateuri mai ceva la ca raliul iasului ![]() -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 02:00 PM |