Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cumpar sonda din poza
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
edutxu
cumpar sonda din poza...si daca se poate sa fie si functionala tongue.gif
INTERCEPTOR
nu mai pune poze cu asemenea compartimente motor ca ti virusez calculatorul...sonda de apa??
Rotti
am eu, trebuie sa o caut ca e prin niste saci
edutxu
QUOTE (INTERCEPTOR @ May 22 2009, 12:36 AM) *
nu mai pune poze cu asemenea compartimente motor ca ti virusez calculatorul...sonda de apa??

smile.gif) tie am omis sa ti o trimit ca nu prea te am vazut tongue.gif
nu e sonda d apa...sau poate asa se keama....
este o sonda in care, sau din care pleaca niste vacume spre carburator si spre capsula de retur
si am inteles ca asta sa fie problema bujiilor ude la mine....
are 2 picioruse de udne pleaca 2 furtunase de vacum...iar la mine unul e rupt
o sa incerc sa l lipesc...dar... totusi poate o gaseste si rotti p aia din sac tongue.gif
Mihai_AMD
edule posibil sa am porcaria aia...o caut dupamasa,daca poti trage o poza mai de aproape,reala eventual

daca o gasesc te costa transportul tongue.gif
edutxu
QUOTE (db85amd @ May 22 2009, 05:37 AM) *
edule posibil sa am porcaria aia...o caut dupamasa,daca poti trage o poza mai de aproape,reala eventual

daca o gasesc te costa transportul tongue.gif

Mihai_AMD
tocmai am venit de la curte si am cautat-o,nu am dat de ea din pacate sad.gif..............
INTERCEPTOR
gata stiu.am confundat...de fapt nici nu am dat mare atentie ca ma uitam asa in mare pe la motorul ala.......nu am asa ceva...ni nu prea am mai vazut demult dalea....incearca sa lipesti stutul ala cu poxipol.dar sa nu l astupi tongue.gif
edutxu
QUOTE (INTERCEPTOR @ May 22 2009, 05:06 PM) *
gata stiu.am confundat...de fapt nici nu am dat mare atentie ca ma uitam asa in mare pe la motorul ala.......nu am asa ceva...ni nu prea am mai vazut demult dalea....incearca sa lipesti stutul ala cu poxipol.dar sa nu l astupi tongue.gif

asa m am gandit si eu....dupa ce mi a zis eugene e12 ca e importanta sonda...
eu cand am fost la tine ai zis ca nu e musai....
faza e ca acu fac masina si merge de rupe
maine ii dau keie si cand sa plec da rateuri mai ceva la ca raliul iasului smile.gif)
edutxu
nu are nimeni? sad.gif
@rotti..n ai rascolit prin saci? tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.