![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 13 Joined: 12-November 08 From: constanta Member No.: 2,319 Car: e36 Engine: 2,5 140cp dt ![]() |
salut,cine imi poate sa imi spuna si mie care este cauza asta;sunt cu masina in mers si merge bine dar de o data nu mai vrea sa traga moare adica imi este frica sa depasesc o dacie cine stie ?astep un raspuns ,am fost si la mecanic nu stie sa imi zica ce aremasina este un';;;; 325 tds an 97 .mersi
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
consuma ulei? iti dispare apa din vasul de expansiune? fumul alb a ce miroase? scoate fum la ralanti, sau in sarcina?
detaliaza problema, a fost prea superficiala descrierea ta. -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 13 Joined: 12-November 08 From: constanta Member No.: 2,319 Car: e36 Engine: 2,5 140cp dt ![]() |
consuma ulei? iti dispare apa din vasul de expansiune? fumul alb a ce miroase? scoate fum la ralanti, sau in sarcina? detaliaza problema, a fost prea superficiala descrierea ta. sal gata sa rezolvat problema era de vina debitmetru si filtru de motorina dar am scos debitmetrul si am pus filtru aer sport si merge fffff bine mersi mult baieti bafta |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 07:21 PM |