Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme 325 td
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
marius_2908
salut,cine imi poate sa imi spuna si mie care este cauza asta;sunt cu masina in mers si merge bine dar de o data nu mai vrea sa traga moare adica imi este frica sa depasesc o dacie cine stie ?astep un raspuns ,am fost si la mecanic nu stie sa imi zica ce aremasina este un';;;; 325 tds an 97 .mersi
TiL
injectoare, turbina.
La E28 524td astea au facut sa rada daciile de mine.
marius_2908
QUOTE (TiL @ Nov 14 2008, 02:01 PM) *
injectoare, turbina.
La E28 524td astea au facut sa rada daciile de mine.

salut injectoarele nu au nimica am fost la verificat mai este da verifica turbina ,cine imi poate spune cit ma costa o turbina de e36 adica 325 td astept un rasupuns multumesc .
Ionut
salut...vezi pompa si turbina...eventual schimba filtru de combustibil....
tomado e28 owner
vezi filtrul de motorina si cel de aer. Mie cel de motorina facea sa nu mai trec peste 110km/h shi sa se plafoneze in panta. Avand in vedere ce motorina e pe la noi... Te sfatuiesc sa-l schimbi daca nu l-ai mai schimbat de multa vreme sau daca nu stii cand a fost schimbat ultima data. Sper sa fie asta... e mai ieftin decat o turbina:P
bytzu
un sfat: eu inainte de filtru am pus un decantor d-ala de dacie; nici nu va vine sa credeti ce scoteam de acolo
PushtiulK
scoate fum alb?
marius_2908
salut da scoate fum alb dar nu tot timpul im face problemele astea ?
nu mai stiu ca se cred ca are heelp
MeHigh
consuma ulei? iti dispare apa din vasul de expansiune? fumul alb a ce miroase? scoate fum la ralanti, sau in sarcina?
detaliaza problema, a fost prea superficiala descrierea ta.
marius_2908
QUOTE (MeHigh @ Nov 26 2008, 01:16 PM) *
consuma ulei? iti dispare apa din vasul de expansiune? fumul alb a ce miroase? scoate fum la ralanti, sau in sarcina?
detaliaza problema, a fost prea superficiala descrierea ta.

sal gata sa rezolvat problema era de vina debitmetru si filtru de motorina dar am scos debitmetrul si am pus filtru aer sport si merge fffff bine mersi mult baieti bafta
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.