![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 108 Joined: 16-February 06 From: Bucuresti Member No.: 193 Car: E36 Engine: M44 1.9 ![]() |
Vreau sa dau cat jos de pe masina si sa il inlocuiesc cu o teava dar sa fie plug&play fara taieturi la cat original.
Cine stie sa-mi spuna daca exista in buc un atelier de reparat/construit esapamente care sa fie in stare sa faca o replica a tobei catalictice cu flanse gauri suporti si tot ce trebuie. Bineinteles doar teava chioara, fara cat. -------------------- Foste : E30 325ia, Smart ForTwo
Actuale : E36 318 ti; Jeep Grand Cherokee 4.7i |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 108 Joined: 16-February 06 From: Bucuresti Member No.: 193 Car: E36 Engine: M44 1.9 ![]() |
Salut,
Merci de apreciere, chiar el ie din semnatura ![]() Cat despre cat, m-am cam razgandit ptr ca am facut ~900 km in uichend si vad ca acuma se misca mult mai natural motorul. Probabil ca dupa atata bucuresti ii trebuie un drum de curatare cu benzina de 99. Am vrut sa dau cat jos sa vad daca este o problema cu el. -------------------- Foste : E30 325ia, Smart ForTwo
Actuale : E36 318 ti; Jeep Grand Cherokee 4.7i |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 01:57 PM |