Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Atelier de construit esapament
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E36
Christache
Vreau sa dau cat jos de pe masina si sa il inlocuiesc cu o teava dar sa fie plug&play fara taieturi la cat original.
Cine stie sa-mi spuna daca exista in buc un atelier de reparat/construit esapamente care sa fie in stare sa faca o replica a tobei catalictice cu flanse gauri suporti si tot ce trebuie. Bineinteles doar teava chioara, fara cat.

highlander
astia de la pilot fac asa ceva in bucuresti.cauta pe google adresa lor si vezi dak iti convine la bani

frumos compactu tau dak e cel din semnatura. al meu e de 1,6. dar imi aduc unul din germania de 2,3ti din 97 si ii fac transplant de motor.
Christache
Salut,
Merci de apreciere, chiar el ie din semnatura biggrin.gif
Cat despre cat, m-am cam razgandit ptr ca am facut ~900 km in uichend si vad ca acuma se misca mult mai natural motorul.
Probabil ca dupa atata bucuresti ii trebuie un drum de curatare cu benzina de 99. Am vrut sa dau cat jos sa vad daca este o problema cu el.

316i
Avem atelier foarte bun si la preturi mult mai acceptabile decat pilot daca mai ai nevoie pe viitor.
Christache
Atelier care face ce ? Intreb ca este bine de stiut.
316i
De la galerii de turbo custom (deci inclusiv evacuarea completa) pana la tinichigerie cu schimbat jumatati de masina si iesit totul la linie...ca prin minune. smile.gif
bartro
QUOTE (316i @ May 20 2009, 04:35 PM) *
De la galerii de turbo custom (deci inclusiv evacuarea completa) pana la tinichigerie cu schimbat jumatati de masina si iesit totul la linie...ca prin minune. smile.gif

Si vopsit ca prin minune se poate?
316i
Nu fac vopsitorie, doar tinichigerie. Si la vopsit chiar nu am pe cine sa recomand... no.gif
highlander
vreau si eu sa pun o finala care sa sune putin mai sport .electrica ai? trapa vreau sa o repar. lasa un nr de telefon. esti din buc?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.