![]() |
![]() |
Guest_jaffar_* |
![]()
|
Guests ![]() |
v-ati intrebat vreodata chestii de genul:
- de ce etrierele sint montate pe disc in diverse pozitii ? - de ce tobele sint, de obicei, pe stinga masinii ? dar de ce nu sint MEREU pe stinga ? - alte idei ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,341 Joined: 24-November 05 From: IASHIngton- bacau Member No.: 103 Car: e30 Engine: m20 2.0 129CP ![]() |
QUOTE (jaffar) florin, tu n-ai un patrat (sau aproape patrat) mare si negru si liber in partea din stinga a check controlului ? acolo unde aia jmecheri au becul cu indicatorul de centura, iar aia super jmecheri au si check engine. iar al treilea loc nu stiu pentru ce e, poate pentru weapon holder
![]() acolo ai loc sa pui ce-ti trece prin cap, de la 20 leduri ultra bright la stroboscoape sau mai stiu eu ce. later edit, uite poza. si cred ca ar merge si un singur led ultra bright in locasul de sub engine oil, care e oricum gol. o fi fost vreo optiune si p-acolo, stie cineva ? frate. la mine parca e altfel check ala. parca acolo unde zici tu ca nu scire nik, la mine scrie. si acolo in patratu ala mare nu zice cnika de centrua sau alte kkturi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 01:08 PM |