![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 78 Joined: 10-May 08 From: Cluj Member No.: 1,644 Car: e30 Engine: 2.0 129cp ![]() |
Salutare, am si eu o nelamurire..am o masina care nui pe numele meu,ce se intampla daca nu platesc impozitul inafara de treaba cand vreau sa o radiez trebuie sa platesc impozitul..poate sa il dea in judecata pe proprietar sau nu au ce sa ii faca?
multumesc. -------------------- ☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺
http://www.GinCreativeArt.com ☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 489 Joined: 30-June 07 From: Cluj-Napoca Member No.: 1,005 Car: E30 320i sedan '86 Engine: M20 2.0 130CP ![]() |
Cu o hartie de la fier vechi le poate radia, si scapa de ele, tu cand faci un contract de vanzare-cumparare, el poate radia masinile dupa ce plateste impozitele la zi, daca tu cumperi doar masina si o ti in curte sau pe o proprietate personala nu circuli cu ea pe drumurile publice sau nu o parchezi pe un loc public, nu e obligatoriu sa o inmatriculezi implicit sa platesti impozit pt ea...
Deci parerea mea e ca nu ai nimic de pierdut daca iti "ajuti" amicul... -------------------- Simfonia celor 6 cilindrii
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
Multumesc de raspuns. Asta nu inteleg, de ce i se pare mai usor sa faca un contract decat sa obtina o hartie de la fier vechi... Nu cred ca nu i-ar da. De parcat sau de circulat nu se pune problema, masinile nu mai exista
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th June 2025 - 11:36 PM |