![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
E superb şi aşa.
Cui îi place mai mult E24 poate să-şi achiziţioneze unul. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
E superb şi aşa. Cui îi place mai mult E24 poate să-şi achiziţioneze unul. ![]() chiar ma gandeam la asta zilele astea...dar nu mi vine sa dau ursu nici mort... ce intelegi sau mai exact la ce te referi cand zici superb? iti place modul in care sunt gandite masinile facute de bangle, si aici ma refer strict la design,la umbre ,forme ,scobituri,cum cade lumina pe masina aici acolo etc -din acest pct de vedere mie mi se par interesante ,dar nu frumoase , sau iti place cum arata efectiv ? scuze ca am pus intrebarea asta dar sunt foarte curios cum sunt percepute astea noi.eu le vad asa interesant ca design dar nu se potriveste la marca asta ,tehnic nu am cuvinte, + ca mi se pare o tenta de a comercializa marca asta printr-un look mai digerabil ,dar totusi facut cu cap,insa acel digerabil e prea strident....parerea mea. -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th August 2025 - 10:36 PM |