IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Problema oglinzi, nu au tensiune
alexct
post Feb 20 2009, 09:25 PM
Post #1

0% BMW corupt

Group: Members
From: Constanta
Member No.: 2,355
Car: e30
Engine: m40 1.6 102Cp

Revin cu o noua problema pe care o am de cand am luat masina: nu imi functioneaza oglinzile, adica nu se misca si nici nu se incalzesc. Au vreun releu, ceva care le alimenteaza, sau alimentarea e direct in buton? Poate ma puteti ajuta cu niste idei, nu am gasit nimic pe net.

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
alexct
post Mar 20 2009, 06:12 PM
Post #2

0% BMW corupt

From: Constanta
Member No.: 2,355
Car: e30
Engine: m40 1.6 102Cp

Nu ma poate ajuta nimeni cu schema de la buton, va rog. Macar firele pt alimentare. Ma oftica tare de tot. Si la dacia de la munca pot regla oglinzile din interior smile.gif. Am pus tensiune pe firele de la oglinzi si sunt ok: se misca in toate directiile si se incalzesc.

--------------------

+Quote Post
LEX
post Apr 18 2009, 05:47 PM
Post #3

9% BMW corupt
*

From: Bucuresti
Member No.: 2,432
Car: E30 '86
Engine: M20B20 motronic 130CP

Mda schimband bandourile alea de la geamuri cromate cu unele negre am observat si eu firele care ies din oglinda si intra in usa.. dar nu imi functioneaza nici mie. Nici turometrul. Nici vitezometrul. Nici Consumul instant. Nici incalzirea electrica a lunetei.
Inchiderea centralizata din cheie face figuri. Atunci cand intorc cheia in usa se deschide doar usa soferului iar cand incerc sa descui usa pasager din interior, imi trage tzumburusul inapoi inauntru in 3 secunde.. Are cineva idee unde se afla sistemul de la inchidere centralizata? Nu motorasele ci sistemul baza..

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 13th August 2025 - 11:11 AM