Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Problema oglinzi
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
alexct
Revin cu o noua problema pe care o am de cand am luat masina: nu imi functioneaza oglinzile, adica nu se misca si nici nu se incalzesc. Au vreun releu, ceva care le alimenteaza, sau alimentarea e direct in buton? Poate ma puteti ajuta cu niste idei, nu am gasit nimic pe net.
Mihai_AMD
din cate stiu nu e releu pt oglinzi.cel putin la e28.vad ca tu ai urs...
in cel mai rau caz au siguranta la panoul de sigurante,te-ai uitat,sunt toate ok?
daca nu verifica si mufa daca mai face contact cu butonul de actionare
tomado e28 owner
La e28 vine alimentarea din panoul de sigurante la buton (2 fire + si - ) la buton, iar de la buton pleaca firele spre oglinda stanga si spre cea dreapta (cate 4 fire cred). Eu am dat jos oglinzile, am curatat bine mufele de la oglinzi si pe cele de la buton si a mers apoi oglinda stanga. Cea dreapta am observat ca nu are instalatia instalatia dusa. Mai are cineva asa? Doar oglinda de la sofer actionata electric? blink.gif Si cea din dreapta e electrica, are mufa, dar nu exista firele sad.gif In vara voi incerca sa iau firele pentru oglinda dreapta de pe un alt e28. In concluzie, verifica sa ai instalatia completa, sigurantele ok si curata bine conectorii. Ar trebui sa mearga.
io'sŪ
esti sigur ca ai oglinzi incalzite?
alexct
Sunt sigur ca sunt incalzite, a avut un prieten la fel si se incalzeau, iar despre alimentare: toate sigurantele sunt ok, nu am tensiune pe nici un fir de pe buton. Am incercat cu un fir de la baterie pe rand pe toti contactii aia si nu s-a intamplat nimic.
alexct
Nu ma poate ajuta nimeni cu schema de la buton, va rog. Macar firele pt alimentare. Ma oftica tare de tot. Si la dacia de la munca pot regla oglinzile din interior smile.gif. Am pus tensiune pe firele de la oglinzi si sunt ok: se misca in toate directiile si se incalzesc.
LEX
Mda schimband bandourile alea de la geamuri cromate cu unele negre am observat si eu firele care ies din oglinda si intra in usa.. dar nu imi functioneaza nici mie. Nici turometrul. Nici vitezometrul. Nici Consumul instant. Nici incalzirea electrica a lunetei.
Inchiderea centralizata din cheie face figuri. Atunci cand intorc cheia in usa se deschide doar usa soferului iar cand incerc sa descui usa pasager din interior, imi trage tzumburusul inapoi inauntru in 3 secunde.. Are cineva idee unde se afla sistemul de la inchidere centralizata? Nu motorasele ci sistemul baza..
Mihai_AMD
CITAT(LEX @ Apr 18 2009, 05:47 PM) *
Mda schimband bandourile alea de la geamuri cromate cu unele negre am observat si eu firele care ies din oglinda si intra in usa.. dar nu imi functioneaza nici mie. Nici turometrul. Nici vitezometrul. Nici Consumul instant. Nici incalzirea electrica a lunetei.
Inchiderea centralizata din cheie face figuri. Atunci cand intorc cheia in usa se deschide doar usa soferului iar cand incerc sa descui usa pasager din interior, imi trage tzumburusul inapoi inauntru in 3 secunde.. Are cineva idee unde se afla sistemul de la inchidere centralizata? Nu motorasele ci sistemul baza..

problema ar cam fi din "head unit"-ul inchiderii,care la e28 cel putin e in stalpul din dreapta,acolo jos,deasuprea difuzorului,se scoate capacul de protectie al difuzorului,apoi difuzorul,apoi se da la o parte partea aia mica de mocheta de acolo si se vad cele 2 surubele care tin de stalp head unitul ala....asta la e28,vezi poate la urs tot acolo e
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.