![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Daca am rezervorul de e34 spart, cum l-as putea suda?
Se merita? Mai bine inlocuiesc cu totul? Din ce este facut? Mentionez ca e vorba de rezevor de benzinar 25i 24v! -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
til, daca ai uitat cum e sa faci plinul, iti pun la dispozitie balena mea, incap 96 litri masurati intr-insa, te plictisesti alimentand.
-------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
til, daca ai uitat cum e sa faci plinul, iti pun la dispozitie balena mea, incap 96 litri masurati intr-insa, te plictisesti alimentand. Si la tine? Eu nu mai pun benzina la petrom la splai, pompele au debit mic si am disperat saraci in spatele meu la coada. Despre fosti proprietari, eu cand am luat masina am intrebat daca mai are vreun defect. A zis ca nu. M-am trezi ca nu mergeau mai multe chestii. La 2002 cand am facut primul plin a iesit la un moment dat benzina la fel de repede cat intra. Nu mai avea garnitura la sonda de nivel, si curgea prin portbagaj afara. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
Asta e gandirea vanzatorului roman: lauda marfa cat poti, spune-i calitatile, ca defectele le vede cumparatorul pe urma...
Mie mi-a zis ca merg proiectoarele, dar nici becuri in ele nu pusese ![]() ![]() Si eu cred ca e mai rentabil sa fie inlocuit rezervorul cu altul,verificat si curatat in prealabil. Si atunci stii o treaba... Lipiturile sunt cu un anumit grad de risc. Fara a mai aminti consumul nervos in caz ca nu rezista mult ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 02:14 AM |