![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
sincer nici nu stiam ............in fine sa i f** e toti tiganii spurcati care fac vrute si nevrute in tara si in afara ei..respect pt putini care i cunosc si sunt diferiti si pt cei care mai muncesc CINSTIT
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
sa ti explic interceptorul are garnit de chiulasa arsa merge prost injectia....u am asigurare.bebelusha nu a mai mers pe strada de 5 ani .cs ul sta pe dreapta din prima zi de cand l am cumparat si nici nu am bani sa l termin,cel putin anu asta ,,cred ca va mai sta pe dr...servici nu am ..ma chinui sa vand niste piese de la unu sa mai castig ceva...........sooo nu te mai plange...se face ,, e o fisa sau o bujie fitoasa.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 03:37 AM |