![]() |
![]() |
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 187 Joined: 27-June 07 From: Bucuresti Member No.: 999 Car: e38 740d Engine: M67D40 245CP 560nM ![]() |
Daca vreti sa ma credeti nici nu stiu cu ce sa incep
![]() ![]() Ca motorizare ce sa va spun este un 1.8 m10 ( este motorul din carte ) pe care il voi pastra in curte si voi alege un 2.5 24valve . Imediat ce am luat masina m-am apucat sa o dezechipez sa o duc la tinichigiu ( in momentul de fata este total dezechipata ) si am ajuns la o concluzie ![]() Oala din partea stanga era fugita insa am tras-o inapoi si o sa Ii fac ramforsari foarte bune si la oale si la lonjeroane deoarece motorul pe care vreau eu sa il pun este destul de greu si nu vreau sa am vreo surpriza neplacuta pe viitor . O sa va pun cateva poze cu ea sa va faceti o parere si sa va dati o parere ![]() Salut ! ! ! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 187 Joined: 27-June 07 From: Bucuresti Member No.: 999 Car: e38 740d Engine: M67D40 245CP 560nM ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 457 Joined: 9-November 08 Member No.: 2,316 Car: ex e30_e46_e36 Engine: m20b25 - 170cp ![]() |
Poze cu acareturile ![]() frumoase jantele. am o intrebare? ce et au? ca am incercat si io sa pun BORBET T et 15 de 9j pe fata, dar imi ating in jamba (care e groasa). la tine cum e? ai jambe subtiri? sau daca jantele au et 15 folosesti distantiere? ce dimensiune. mersi de info. bafta la reconditionatul ursului. sper sa-l scoti cit mai repede din birlog ![]() -------------------- 1999 e36 320i convertible
|
|
|
![]()
|
|
frumoase jantele. am o intrebare? ce et au? ca am incercat si io sa pun BORBET T et 15 de 9j pe fata, dar imi ating in jamba (care e groasa). la tine cum e? ai jambe subtiri? sau daca jantele au et 15 folosesti distantiere? ce dimensiune. mersi de info. bafta la reconditionatul ursului. sper sa-l scoti cit mai repede din birlog ![]() 1 : In primul rand multumesc de urare . 2 : Sincer nu stiu ce et au dar imi trebuiesc distantiere sigur . spor la munca vad ca ai spor nu gluma bravo si sincer sunt si eu curios cum o sa iasa apropo cand am vadut ursul am iesit din famiia bmw si peste cateva zile intru iar dar nu cu un urs spor la munca in continuare si sa vedem ce iese la final apropo pastrezi stopurile mici sau pui mari ? Multumesc , masina este acum la tinichigiu ... mai are putin si termina ![]() Da , pastrez stopurile mici , nu mai am chef sa mai stau sa tai masina sa pun stopuri late ... intradevar arata mai frumos cu stopuri late dar nu este chiar atat de usor de pus . stopurile eu zic sa le tii mici si sa cauti d-alea mov (startec se numeste producatorul) .... ![]() ![]() Stopuri din acelea vrea sa imi iau dar nu prea se gasesc si cand am gasit nu aveam eu bani ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 07:10 AM |