Guwy
Feb 11 2009, 04:22 PM
Daca vreti sa ma credeti nici nu stiu cu ce sa incep

... am luat masina asta pe data de 05.02.2009 , as putea spune ca nu se afla intr-o situatie mult prea buna dar usor , usor o sa o aduc eu pe drumul cel bun ( doar nu pot lasa ursu' sa moara

) , masina este un 318i din 1986 , este inscrisa pe persoana fizica , este dreapta la serii .
Ca motorizare ce sa va spun este un 1.8 m10 ( este motorul din carte ) pe care il voi pastra in curte si voi alege un 2.5 24valve .
Imediat ce am luat masina m-am apucat sa o dezechipez sa o duc la tinichigiu ( in momentul de fata este total dezechipata ) si am ajuns la o concluzie

: trebuie schimbat pragul stanga ( a fost lovita in el si idiotii aia care au reparat-o au sudat o tabla deasupra lui si i-au dat chit la greu ) , contraaripa dreapta pana la oala , contraaripa stanga pana la oala , tragarul si cateva petice in spatele rotilor din fata unde arunca noroiul , podeaua , lonjeroanele si oalele sunt intacte , nu am treaba cu ele ( poate foarte putin cu lonjeronul dupa stanga ) .
Oala din partea stanga era fugita insa am tras-o inapoi si o sa Ii fac ramforsari foarte bune si la oale si la lonjeroane deoarece motorul pe care vreau eu sa il pun este destul de greu si nu vreau sa am vreo surpriza neplacuta pe viitor .
O sa va pun cateva poze cu ea sa va faceti o parere si sa va dati o parere

, buna , rea cum o fi ea .
Salut ! ! !
alex230ro
Feb 11 2009, 04:35 PM
bafta,tine-l cat mai original-fara fibra de sticla sau mai stiu eu ce,M tech 1 jante pe 15 si cam atat

o sa ai ceva de lucru,buna alegere desi poate ar fi fost indicat un 2,5 12 valve pe care apoi sa incepi sa lucrezi(turbo sau aspirat) oricum nici 2,5 24 valve nu pot spune ca nu il poti modifica in directia asta.
Guwy
Feb 11 2009, 04:44 PM
Ms , sa fi sigur ca pe masina asta nu o sa vedeti niciodata fibra de sticla ... vei vedea cu siguranta mtech 1 , borbet T 16' si eleronul de mtech 2

, iar in privinta motorului sa fi sigur ca va fi un 2.5 24valve fara vanos .
Masina sper ca la sfarsit sa arata identic cum arata LAF-ul negru , asta e genul de masina care imi place mie .
uwe
Feb 11 2009, 04:55 PM
sfatul meu ar fi ca pe viitor sa incerci sa inlocuiesti acel grund cu un spray pe baza de zinc
este f. bun
Guwy
Feb 11 2009, 04:59 PM
QUOTE (uwe @ Feb 11 2009, 04:55 PM)

sfatul meu ar fi ca pe viitor sa incerci sa inlocuiesti acel grund cu un spray pe baza de zinc
este f. bun
Multumesc pentru sfat UWE dar momentan masina sta afara pentru cateva zile si am zis ca daca incepe ploaia o va lua rugina pe acolo unde am curatat-o eu , de aceea am dat cu acel grund , in nici un caz nu va ramane asa .
uwe
Feb 11 2009, 05:02 PM
nu zic ca e rau...dar e mai buna vopseaua aia pe baza de zinc
edutxu
Feb 11 2009, 05:25 PM
bravo....sper sa nu te impotmolesti in proiect si sa l duci la bun sfarsit....
eu n am avut cum sa fac la a mea aceasta opreatie de la inceput....
oricum...spor la munca... o sa ai ceva de lucru la el...plus multe nopti pline de vise
Guwy
Feb 11 2009, 09:16 PM
In nici un caz nu o sa ma impotmolesc , acest proiect va fi dus la bun sfarsit chiar daca va dura mai mult timp , zic eu minim 6 luni sa o fac sa merg cu ea si minim 1 an ca sa pun motorul pe care il doresc eu si toate celelalte ( evident , datorita situatiei financiare , inca sunt elev in clasa a 12 a si nu am nici un venit ) .
bartro
Feb 11 2009, 09:29 PM
Spor la munca si tine-ne la curent
comisaru
Feb 11 2009, 10:48 PM
O sa-ti trebuiasca multa rabdare pentru proiectul asta, si poate si putin ajutor de la vecini

.
Spor la treaba!
walde
Feb 12 2009, 03:18 AM
bravo ma nebunica .... hai spor la reconditionat ....
Guwy
Feb 12 2009, 05:55 AM
QUOTE (comisaru @ Feb 11 2009, 10:48 PM)

O sa-ti trebuiasca multa rabdare pentru proiectul asta, si poate si putin ajutor de la vecini

.
Spor la treaba!
He he , sti si tu ca vecinii o sa ma ajute

.
Guwy
Feb 12 2009, 06:28 AM
QUOTE (walde @ Feb 12 2009, 03:18 AM)

bravo ma nebunica .... hai spor la reconditionat ....
Ms
.gif)
.
Astazi m-am trezit de dimineata cu un mare chef de munca
.gif)
, o sa ma duc in garaj sa dau grupul si cardanul jos .
Grupul acesta o sa il inlocuiesc cu un grup autoblocant raport 4.10 :-D .
Va salut pe toti si va urez o zi buna .
alex230ro
Feb 12 2009, 08:20 AM
Nu e cam scurt 4,10 pentru 2,5 24 valve ?
Guwy
Feb 12 2009, 10:23 AM
Ba da , este scurt dar o sa il fac eu ce raport vreau , momentan o sa il las asa fiindca 1.8 m10 asta o sa il pun inapoi pe masina si voi mai merge o perioada de timp cu el pana fac rost de bani pentru 2.5 24valve si trebuie sa ne facem si noi de cap putin cu el , nu ?
Salut ! ! !
Guwy
Feb 12 2009, 08:54 PM
Azi am dat grupul vechi jos , cardanul si cateva maruntisuri

.
Mai vb. maine , va salut pe toti .
Guwy
Feb 25 2009, 06:05 PM
I-am luat si ei ceva de Valentine's Day ... cu intarziere , important este ca nu am uitat de ea : bara spate Mtech 1 , eleron Mtech 2 , praguri Kamei si bara fata , pleoape faruri .
Culoarea pentru care am optat este : Delphin Metallic .
Guwy
Feb 28 2009, 01:34 AM
I-am luat luat jenti : RH , 16" , 9j toate 4

.
haristeas51
Feb 28 2009, 11:02 AM
Frumoase foc jantele !! Am avut si eu un set pe urs, din pacate erau 7,5x16 . Sa le stapanesti sanatos.

Si mult spor in continuare cu masina
Guwy
Feb 28 2009, 02:58 PM
Poze cu acareturile

! ! !
disponibilu
Mar 25 2009, 01:00 AM
spor la munca vad ca ai spor nu gluma bravo si sincer sunt si eu curios cum o sa iasa
apropo cand am vadut ursul am iesit din famiia bmw si peste cateva zile intru iar dar nu cu un urs
spor la munca in continuare si sa vedem ce iese la final
apropo pastrezi stopurile mici sau pui mari ?
ionusunt
Mar 25 2009, 01:47 AM
stopurile eu zic sa le tii mici si sa cauti d-alea mov (startec se numeste producatorul) ....

merg bine cu mtech 1
little six bmw
Mar 25 2009, 06:40 PM
QUOTE (Guwy @ Feb 28 2009, 02:58 PM)

Poze cu acareturile

! ! !
frumoase jantele. am o intrebare? ce et au? ca am incercat si io sa pun BORBET T et 15 de 9j pe fata, dar imi ating in jamba (care e groasa). la tine cum e? ai jambe subtiri? sau daca jantele au et 15 folosesti distantiere? ce dimensiune. mersi de info. bafta la reconditionatul ursului. sper sa-l scoti cit mai repede din birlog
Guwy
Mar 25 2009, 09:59 PM
QUOTE (BOGDAN WST @ Mar 25 2009, 06:40 PM)

frumoase jantele. am o intrebare? ce et au? ca am incercat si io sa pun BORBET T et 15 de 9j pe fata, dar imi ating in jamba (care e groasa). la tine cum e? ai jambe subtiri? sau daca jantele au et 15 folosesti distantiere? ce dimensiune. mersi de info. bafta la reconditionatul ursului. sper sa-l scoti cit mai repede din birlog

1 : In primul rand multumesc de urare .
2 : Sincer nu stiu ce et au dar imi trebuiesc distantiere sigur .
QUOTE (disponibilu @ Mar 25 2009, 01:00 AM)

spor la munca vad ca ai spor nu gluma bravo si sincer sunt si eu curios cum o sa iasa
apropo cand am vadut ursul am iesit din famiia bmw si peste cateva zile intru iar dar nu cu un urs
spor la munca in continuare si sa vedem ce iese la final
apropo pastrezi stopurile mici sau pui mari ?
Multumesc , masina este acum la tinichigiu ... mai are putin si termina

, mai este doar tragarul de pus .
Da , pastrez stopurile mici , nu mai am chef sa mai stau sa tai masina sa pun stopuri late ... intradevar arata mai frumos cu stopuri late dar nu este chiar atat de usor de pus .
QUOTE (ionusunt @ Mar 25 2009, 01:47 AM)

stopurile eu zic sa le tii mici si sa cauti d-alea mov (startec se numeste producatorul) ....

merg bine cu mtech 1

Stopuri din acelea vrea sa imi iau dar nu prea se gasesc si cand am gasit nu aveam eu bani

.
ionusunt
Mar 26 2009, 04:15 PM
QUOTE (Guwy @ Mar 25 2009, 09:59 PM)

1 : In primul rand multumesc de urare .
2 : Sincer nu stiu ce et au dar imi trebuiesc distantiere sigur .
Multumesc , masina este acum la tinichigiu ... mai are putin si termina

, mai este doar tragarul de pus .
Da , pastrez stopurile mici , nu mai am chef sa mai stau sa tai masina sa pun stopuri late ... intradevar arata mai frumos cu stopuri late dar nu este chiar atat de usor de pus .
Stopuri din acelea vrea sa imi iau dar nu prea se gasesc si cand am gasit nu aveam eu bani

.
cauta pe ebay o sa gasesti pana in 100 euro . mai era o pereche si pe 4 tuning dar banuiesc ca nu mai exista.
Silviu
Mar 26 2009, 04:18 PM
Guwy, culoarea pe care vrei sa o faci este si culoarea masinii mele ? :S Nu imi dau seama din poza.
Guwy
Mar 27 2009, 12:31 PM
QUOTE (Silviu @ Mar 26 2009, 04:18 PM)

Guwy, culoarea pe care vrei sa o faci este si culoarea masinii mele ? :S Nu imi dau seama din poza.
Ceva de genul , nu este chiar la fel ca a ta ... este un pic mai inchisa si mai lucioasa

.
Guwy
Mar 29 2009, 12:36 AM
Sper ca maine sa scot masina de la tinichigerie , a mai ramas decat tragarul de pus

din toata nebunia care a fost ... a fost extraordinar de mult de munca la tinichigerie dar am reusit in proportie de 70 % .
Altceva ce sa va mai spun ... o sa o antifonez bine , bine si o sa o bag in garaj , acolo o sa ramana pana se termina toata nebunia cu BAC-ul

, dupa care continui munca la ea ... oricum o sa imi mai fac timp si de ea , doar nu o las acolo parasita ca ma doare sufletul cand o vad ca sta in garaj asa .
Va salut pe toti ! ! !
Silviu
Mar 30 2009, 12:33 AM
o sa o bag in garaj , acolo o sa ramana pana se termina toata nebunia cu BAC-ul
Pana atunci poate reusesti sa iti mai strangi piese .
Guwy
Apr 29 2009, 07:05 PM
I-am mai luat cateva acareturi la urs :
Scaune BMW e36 ( pisica ) .
Bara spate '90 si fusta fata '90 .
Cand mai fac rost de $ Ii cumpar si bara fata de '90 + proiectoare + gurile alea care vin langa proiectoare si faruri cu lupa .
O sa revin cu poze mai pe seara s-au maine .
Va salut pe toti !
edutxu
Apr 29 2009, 07:56 PM
bravo bre...
inca un om harnic, imi cer scuze ca te am desconsiderat....
masinile frumoase vor exista mereu, si vad ca si oameni care sa le iubeasca....
bravo.
te invidiez
P.S. sa iei nota mare la bac, pt ca ai tai sigur iti vor mai cumpara ceva frumos pt el
Guwy
Apr 29 2009, 08:47 PM
QUOTE (edutxu @ Apr 29 2009, 08:56 PM)

bravo bre...
inca un om harnic, imi cer scuze ca te am desconsiderat....
masinile frumoase vor exista mereu, si vad ca si oameni care sa le iubeasca....
bravo.
te invidiez
P.S. sa iei nota mare la bac, pt ca ai tai sigur iti vor mai cumpara ceva frumos pt el

Sunt un om ambitios si imi place munca , nu sunt genul de om : " Stai ca ma murdaresc pe maine de ulei " etc
Asa cum am spus , proiectul va fi dus la bun sfarsit incet , incet .
Guwy
Apr 30 2009, 06:22 PM
Pozele promise si azi i-am luat si bancheta

.
Guwy
May 11 2009, 02:56 PM
Azi i-am luat si faruri cu lupa ... dar din pacate cel dupa partea dreapta este cu lupa , iar cel dupa partea stanga cu lupa si smiley .
Daca mai are cineva ca mine , dar sa aiba pe partea dreapta cu lupa si smiley s-au pe stanga cu lupa si vrea sa facem schimb sa il dau pe cel cu lupa si sa imi dea cu lupa si smiley , s-au sa il dau pe cel cu lupa si smiley si sa imi dea cu lupa sa ma anunte ( sa nu fie crapate ) ... .
Aaa si i-am mai luat si ceas digital .
Guwy
May 11 2009, 05:52 PM
Poze ! ! !
little six bmw
May 11 2009, 08:03 PM
scz de off topic. spune-mi si mie te rog care e diferenta intre farurile cu lupa cu smiley si cele cu lupa fara smiley, ca nu-mi dau seama din poze (ca sa stiu si eu ce am pe urs

). mersi. spor la munca in continuare.
Guwy
May 11 2009, 08:06 PM
Ce ti-am incercuit eu cu rosu este " smiley "

.
Ce ti-am incercuit eu cu rosu este " smiley "

.
little six bmw
May 12 2009, 09:37 PM
ms. asta inseamna ca eu am pe scurta fara smiley si pe lunga cu smiley. ar mai fi o solutie sa le faci la fel: desfaci farul ( e ceva de munca

) si inlocuiesti plasticul ala care vine deasupra lupei cu unul de care poti face rost, la fel cu celalalt. sau decupezi plasticul din farul fara smiley si il faci cu smiley.
te-as fi ajutat eu cu placere pt ca am facut farurile mele din doua seturi, dar am folosit ambele faruri cu lupa

bafta
Guwy
May 12 2009, 09:58 PM
QUOTE (BOGDAN WST @ May 12 2009, 10:37 PM)

ms. asta inseamna ca eu am pe scurta fara smiley si pe lunga cu smiley. ar mai fi o solutie sa le faci la fel: desfaci farul ( e ceva de munca

) si inlocuiesti plasticul ala care vine deasupra lupei cu unul de care poti face rost, la fel cu celalalt. sau decupezi plasticul din farul fara smiley si il faci cu smiley.
te-as fi ajutat eu cu placere pt ca am facut farurile mele din doua seturi, dar am folosit ambele faruri cu lupa

bafta
La treaba cu decupatul m-am gandit si eu ... asa cred ca voi face , o sa ma chinui pana desfac farul dar asta e !
little six bmw
May 13 2009, 08:31 PM
desfaci partea cu lupa dupa far si il bagi in apa fierbinte, il lasi 45-50 minute si apoi, cu un cutit ascutit bine ii tai masticul ala de tine sticla(incet ca sa nu se crape sticla). sigur iti iese

am vazut pe net ca asta se numeste ciorba de faruri

. bafta
Guwy
May 13 2009, 08:34 PM
QUOTE (BOGDAN WST @ May 13 2009, 09:31 PM)

desfaci partea cu lupa dupa far si il bagi in apa fierbinte, il lasi 45-50 minute si apoi, cu un cutit ascutit bine ii tai masticul ala de tine sticla(incet ca sa nu se crape sticla). sigur iti iese

am vazut pe net ca asta se numeste ciorba de faruri

. bafta
Multumesc , am antecedente la spart geamuri la faruri

... am vb cu un baiat sa ne intalnim maine sa facem un schimb , acum sa vedem daca iese schimbul ... daca nu , il desfac si gata ! ! !
Guwy
May 16 2009, 11:57 AM
Am montat prelungirea Mtech1 pe bara spate si i-am schimbat farul cu lupa & smiley cu unul , cu lupa !
Guwy
May 18 2009, 05:06 PM
Azi i-am luat bara fata de '90 ...
Guwy
Aug 16 2009, 07:58 PM
Nu am mai postat de mult timp pe aici , am dat toate planurile peste cap ( in sensul bun ) ... masina a primit un kit Mtech 2 pe care inca nu am apucat sa il montez , volan Mtech 2 , plafon negru de IS , farurile le-am facut smoked + multe alte lucruri .
Masina va fi negru mat ... !
hanneman
Aug 17 2009, 05:22 AM
Adu dracu masina la garaj o pui langa Bercea sa mearga treaba mai repede!Chiar dau bine pragurile!
little six bmw
Aug 17 2009, 04:02 PM
crezi ca proiectoarele alea vor face lumina ok daca le-ai vopsit oglinda neagra? farurile sunt cum trebuie
Guwy
Aug 17 2009, 09:27 PM
QUOTE (BOGDAN WST @ Aug 17 2009, 05:02 PM)

crezi ca proiectoarele alea vor face lumina ok daca le-ai vopsit oglinda neagra? farurile sunt cum trebuie

Da vor lumina chiar foarte bine cu , xenon ... !
QUOTE (hanneman @ Aug 17 2009, 06:22 AM)

Adu dracu masina la garaj o pui langa Bercea sa mearga treaba mai repede!Chiar dau bine pragurile!
Pai doar le am de la tine , cum sa nu de-a bine

) !
little six bmw
Aug 17 2009, 09:48 PM
si eu am xenon in proiectoare (pe care nu le pun in functiune decat pe timp de ceata !!!), dar nu mai am sticlele originale (alea cu striatii) si a trebuit sa improvizez ceva ca sa faca lumina cum trebuie. vad ca la tine nu sunt montate sticlele. daca nu le mai ai pe alea originale va trebui sa lasi clara numai partea de sticla care se afla in fata lupei care este asezata orizontal.
Guwy
Aug 22 2009, 09:51 PM
In sfarsit incepe si masinuta mea sa prinda viata ... , am muncit 3 zile de la 8.00 dimineata pana la ora 22.00 dar o sa iasa FORTAAAAAAAAAAAA !
Am montat toata instalatia elecrica , bordul , aeroterma , mocheta , plafonul , fetele de usi , farurile , nasul , bara fata , stopurile , eleronul etc.
Guwy
Aug 24 2009, 04:36 PM
Inca o serie de poze cu evolutia masinii
.gif)
!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.