![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 47 Joined: 11-December 08 From: Bucuresti Member No.: 2,392 Car: E30 Engine: 2.0i 129 CP ![]() |
Sper ca il deschid unde trebuie...ca era vreo 3 dimineata...si l-am deschis la anunturi de vanzare
![]() ![]() ![]() -------------------- Fluierul piciorului este un dispozitiv de gasire a mobilei pe intuneric !
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
pai este simplu.sa ai bani timp. ca de ajutat te ajutam sa l faci cum trebuie sa nu fie urata
deci primul lucru vopseaua sa fie ok tinichigeria la fel 2 interiorul clasci sau daca cauti sa i pui recaro piele sau etc pe afara jante late 8 9 j suspensie sport ..lasat 30 35 mm tobasport ![]() stopuri rosuu cu alb faruri smocked semnale la fel si nici u fel de neon sau luminite sau alte brizbrizuri eu asa vad un urs frumos daca pui spoilere sa fie originale m tech 1 sau 2 depinde bani si nu dalea de fibra chinezesti facute in fata curtiii l.asta e parea mea dupa aia vezi ce faci cu mot daca vrei multi cai sau il lasi stock -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 47 Joined: 11-December 08 From: Bucuresti Member No.: 2,392 Car: E30 Engine: 2.0i 129 CP ![]() |
pai este simplu.sa ai bani timp. ca de ajutat te ajutam sa l faci cum trebuie sa nu fie urata deci primul lucru vopseaua sa fie ok tinichigeria la fel 2 interiorul clasci sau daca cauti sa i pui recaro piele sau etc pe afara jante late 8 9 j suspensie sport ..lasat 30 35 mm tobasport ![]() stopuri rosuu cu alb faruri smocked semnale la fel si nici u fel de neon sau luminite sau alte brizbrizuri eu asa vad un urs frumos daca pui spoilere sa fie originale m tech 1 sau 2 depinde bani si nu dalea de fibra chinezesti facute in fata curtiii l.asta e parea mea dupa aia vezi ce faci cu mot daca vrei multi cai sau il lasi stock Iti place ursul ala decapotabil KYL? Iti plac spoilerele lui...acum are alt kit pe el si alte jante...mie imi place....am vb cu omu'...ma duc si yo sa le fac unde le-a chinezerit el ![]() offtopic: Aaahaaaaa!!! A intrat in sfarsit in umbra Borbetul A! Parca mai ieri era la moda si toata lumea umbla innebunita dupa Borbet A "pa 16 cu 9 je"! (Oare numai mie mi se par capace de butoi de bere?) ontopic: yo_bava, un mic sfat si de la mine: fa la loc rama de la grila radiatorului cromata, e MULT mai frumoasa cromata (desi cred ca aici am sa intampin polemici serioase! ![]() Nu imi dau seama de care jante zici ![]() ![]() This post has been edited by yo_bava: Mar 23 2009, 09:15 PM -------------------- Fluierul piciorului este un dispozitiv de gasire a mobilei pe intuneric !
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 07:34 AM |