![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 47 Joined: 11-December 08 From: Bucuresti Member No.: 2,392 Car: E30 Engine: 2.0i 129 CP ![]() |
Sper ca il deschid unde trebuie...ca era vreo 3 dimineata...si l-am deschis la anunturi de vanzare
![]() ![]() ![]() -------------------- Fluierul piciorului este un dispozitiv de gasire a mobilei pe intuneric !
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 47 Joined: 11-December 08 From: Bucuresti Member No.: 2,392 Car: E30 Engine: 2.0i 129 CP ![]() |
Ideea e ca eu am luat masina in decembrie de la un baiat ANDREI...deci nu Cosmin(ai idee ce nr avea masina?)....el avea porcarii cu Mpower etc...mai am de dat jos ceea din grila...farurile le am de la KYL...il stiti...in leg cu grila...nu cromata....ci neagra...imi place mai mult....DARK SIDE
![]() ![]() SI mai am muuuult de lucru la ea....dar nu ma grabesc...vreau sa iasa bine.... P.S: Toba sport am....se aude incredibil...ca un urs ![]() Tinichigeria si vopsitoria completa o fac la 300 euro....o fi mult....o fi putin? P.S.2: O lista baieti cu ce aveti?....glumeam...dar poate ma ajutati...sa o fac....macar cu sfaturi..pana acum...sunt ok....sfaturile voastre! -------------------- Fluierul piciorului este un dispozitiv de gasire a mobilei pe intuneric !
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 07:09 AM |