![]() |
![]() |
![]()
|
|||||
![]() 91% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 919 Joined: 11-April 08 From: aleea circului Member No.: 1,580 Car: E28 Engine: 3.5/218hp ![]() |
Salutare tuturor.
M-am gandit sa ma bag si io in seama(sunt mai nou pe aici)si sa va prezint ultima mea achizitie. Este un E23,motor 2.8(carburator),170 de caluti,an 1979.Masina a avut un singur proprietar in RO care dupa parerea mea a ingrijit-o cat s-a putut de bine. Momentan este intr-o stare jalnica dar sper ca in curand(asta daca gasesc un tinichigiu bun)sa ma apuc sa o restaurez si sa pot sa ma bucur de ea. Prioritate in clipa este tabla,dupa care vor urma:o vopsea,un interior (al meu e rupt ),motor(sper sa ii pun injectie sau un motor mai mare),lant de tobe si multe alte mici maruntisuri. 6:Photo0039.jpg] Scuze ptr calitatea pozelor.Promit ca o sa revin cu altele. -------------------- E28 FOREVER
|
||||
|
|||||
![]() |
![]()
|
|
![]() 91% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 919 Joined: 11-April 08 From: aleea circului Member No.: 1,580 Car: E28 Engine: 3.5/218hp ![]() |
Rectific: rog un moderator sa mute la rubrica BMW E23
![]() -------------------- E28 FOREVER
|
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Rectific: rog un moderator sa mute la rubrica BMW E23 ![]() la nicu ai incercat ? vb cu pesamoska ![]() ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
la nicu ai incercat ? vb cu pesamoska ![]() ![]() offtopic bă.. stai asa.. cine e pesamosca? cunosteam pe cineva odata cu numele asta ![]() PM sa nu stricam topicul omului -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
offtopic bă.. stai asa.. cine e pesamosca? cunosteam pe cineva odata cu numele asta ![]() PM sa nu stricam topicul omului bunicul lui alex(evildeath) e doctor foarte cunoscut in romania. poate de acolo iti suna cunoscut ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 02:09 PM |