![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 21 Joined: 21-March 07 Member No.: 817 Car: E46 Engine: M44 4 cylinder 118 HP ![]() |
Salutare
O intrebare,se poate monta un M51D25S pe E32? Masina avand din fabrica un B30b35,iar cel mai important lucru, se poate omologa? Pe E38 am vazut ca s-au mai montat,banuiesc ca sunt cateva si omologate,nu stiu daca de aceeasi situatie are parte si E32 pentru ca,modelul nu a venit cu nici o motorizare diesel din fabrica. Astept pareri avizate pe tema asta daca se poate ! Multumesc ! ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
eu am incercat sa fac schimbarea de motor si combustibil pe un E34, da-i un search pe forum si ai sa gasesti posturile mele. dupa multiple socoteli, am pus un benzinar apropiat de cel orginal, si am scapat de bataile de cap. imi consuma rezonabil(mai putin decat originalul), platesc taxele la fel la masina (am pastrat aceeasi CC) si puterea a crescut cu 21 CP (in caz ca are vreo importanta). plus ca mi-e usor sa il trec in acte.
succes in ceea ce vrei sa faci. -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd July 2025 - 05:10 PM |