![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 21 Joined: 21-March 07 Member No.: 817 Car: E46 Engine: M44 4 cylinder 118 HP ![]() |
Salutare
O intrebare,se poate monta un M51D25S pe E32? Masina avand din fabrica un B30b35,iar cel mai important lucru, se poate omologa? Pe E38 am vazut ca s-au mai montat,banuiesc ca sunt cateva si omologate,nu stiu daca de aceeasi situatie are parte si E32 pentru ca,modelul nu a venit cu nici o motorizare diesel din fabrica. Astept pareri avizate pe tema asta daca se poate ! Multumesc ! ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() visator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,238 Joined: 13-June 06 From: Calinesti, Arges Member No.: 339 Car: BMW E 34 Engine: M30, 3,5L - 211 CP ![]() |
"Intreaba un om "normal" ce parere are de un bmw 3.5i vechi de 20 ani,sa vezi daca nu o ia la fuga in secunda2"
Categoria '' oamenilor normali" e formata din utilizatori 4tuning de 17 ani? ![]() Din partea mea, poti sa pui ce vrei pe ea. Pe tine nu te intereseaza parerea altor utilizatori BMW, ci mai degraba ne pui la curent cu ceea ce vei face tu la un moment dat! Sa ai spor si ne anunti cand iesi pe strada ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st July 2025 - 09:32 PM |