![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 114 Joined: 9-March 09 From: Bihor Member No.: 2,591 Car: BMW E36 Engine: 316 1.6 105CP ![]() |
pana la cati cp pot s duc un bmw 316 an 1992 distributie p curea?????
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 67 Joined: 24-November 08 From: Constanta Member No.: 2,355 Car: e30 Engine: m40 1.6 102Cp ![]() |
Se poate face drift cu 1.6. Nu e la fel de tare ca un 2.5 dar se poate. Cu cauciucurile de iarna e foarte usor, iar cu astea normale e nevoie de putina umezeala.
On topic cred ca poti sa ii mai dai vreo 10 cai ieftin daca ii schimbi axa cu came si ii maresti putin camera de ardere. E doar o parere, dar totusi cea mai simpla varianta si cea mai buna pt un upgrade la 316 e un 1.8is m42. Daca era maniac omul isi lua un 2.5, 3.0 sau ceva mai mare. Eu cred ca e vorba de imbinarea utilului cu placutul din care sa iasa o masina cu care se poate merge zi de zi fara sa te usuce la buzunar, dar si cu care te poti juca. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 114 Joined: 9-March 09 From: Bihor Member No.: 2,591 Car: BMW E36 Engine: 316 1.6 105CP ![]() |
Se poate face drift cu 1.6. Nu e la fel de tare ca un 2.5 dar se poate. Cu cauciucurile de iarna e foarte usor, iar cu astea normale e nevoie de putina umezeala. On topic cred ca poti sa ii mai dai vreo 10 cai ieftin daca ii schimbi axa cu came si ii maresti putin camera de ardere. E doar o parere, dar totusi cea mai simpla varianta si cea mai buna pt un upgrade la 316 e un 1.8is m42. Daca era maniac omul isi lua un 2.5, 3.0 sau ceva mai mare. Eu cred ca e vorba de imbinarea utilului cu placutul din care sa iasa o masina cu care se poate merge zi de zi fara sa te usuce la buzunar, dar si cu care te poti juca. da cam la asta ma-m referit eu dar ca sa pun un motor de 1.8is trtebuie cu cutie cu tot nu????? si apropo cam ce consum ar avea un motor de 1.8is????? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 06:35 PM |