![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 21 Joined: 21-March 07 Member No.: 817 Car: E46 Engine: M44 4 cylinder 118 HP ![]() |
Salutare
O intrebare,se poate monta un M51D25S pe E32? Masina avand din fabrica un B30b35,iar cel mai important lucru, se poate omologa? Pe E38 am vazut ca s-au mai montat,banuiesc ca sunt cateva si omologate,nu stiu daca de aceeasi situatie are parte si E32 pentru ca,modelul nu a venit cu nici o motorizare diesel din fabrica. Astept pareri avizate pe tema asta daca se poate ! Multumesc ! ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 21 Joined: 21-March 07 Member No.: 817 Car: E46 Engine: M44 4 cylinder 118 HP ![]() |
Repet pentru a 3-4 -a oara,NU E RELEVANT CONSUMUL pentru ca merg cu ea odata pe luna,iar dupa ce o sa am timp de ea o fac tds si o dau,sau o fac direct de acum,asta e ideea.Nimeni nu cumpara un 3.5i vechi de 20 ani,cine vrea sa riste sa riste,eu nu. Merci,dar inca nu sunt hotarat,cand o sa fiu atunci iau legatura.Pot sa ii dau un PM si lui Angela Yes(cine stie,si cunoaste ![]() Nu cred ca masina cu un motor de 3.5i se vinde mai bine decat cu unul 2.5 tds,e imposibil in romania lucrul asta ![]() De motor sigur nu o sa ma ocup eu,nu ma pricep..cine il da jos pe ala il si pune pe celalalt ![]() This post has been edited by Alex4Tuning: Mar 19 2009, 12:24 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd July 2025 - 12:31 AM |