![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 21 Joined: 21-March 07 Member No.: 817 Car: E46 Engine: M44 4 cylinder 118 HP ![]() |
Salutare
O intrebare,se poate monta un M51D25S pe E32? Masina avand din fabrica un B30b35,iar cel mai important lucru, se poate omologa? Pe E38 am vazut ca s-au mai montat,banuiesc ca sunt cateva si omologate,nu stiu daca de aceeasi situatie are parte si E32 pentru ca,modelul nu a venit cu nici o motorizare diesel din fabrica. Astept pareri avizate pe tema asta daca se poate ! Multumesc ! ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 21 Joined: 21-March 07 Member No.: 817 Car: E46 Engine: M44 4 cylinder 118 HP ![]() |
Multumesc mult pentru sfaturi ![]() Sa platesti asa taxe pur si simplu nu merita,asta e ideea,pentru un E38\E65 merita fara nici o problema,merita si pentru un E32 impecabil tinut ca masina de colectie,dar nu merita un E32 semi-rabla care te plimbi odata pe luna cu el,pur si simplu e impotriva logicii ![]() Mai am timp de decizie cateva zile,cert e ca trebuie sa ii schimb motorul cand o sa o vand,GARANTAT NIMENI nu cumpara o masina de 20 ani vechime cu un motor de 3.5i in zilele noastre,nici in 1 an nu o dau,as paria pe lucrul asta,nu vreau sa imi fac probleme fara rost. Iti spun sigur ca,cu un TDS pe el se da ca painea calda,sa iti spun si de ce: 1.E clar ca un pasionat adevarat nu vrea asa ceva,e un kitsch lucrul asta cu motorul,dar cum in romania 95% nu sunt pasionati se da foarte usor unor oameni care sufera de ei,si vor sa sufere pe bani putini,daca vrei sa faci o treaba in romania trebuie sa te adaptezi situatiei ! 2.Un seria 7 (dublu climatronic,piele,scaune el,trapa,etc) cu un consum de 14 in oras (cat un cielo cred,in Bucuresti) la un pret de dacie solenza,sau de logan chel din primii ani e visul oricarui pusti care sufera,si nu numai. 3.Impactul psihologic de a avea un Seria 7 cu asa dotari,sa plateasca taxe ok si sa il cumpere la un pret de matiz aproape nou e devastator. In primul rand ma gandesc la lucrurile cu adevarat esentiale,nu la a avea eu un 3.5i si a pleca primul de la semafor,si lucruri de genul asta,ma gandesc ca merg ce merg cu el eu,iar dupa trebuie si vandut.Vorba aia masina e cea mai proasta investitie,daca nu esti atent ce cumperi si ce cere piata pentru ca mai trebuie si vanduta,te incurci fara rost ![]() Merci,se pare ca e dificil ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd July 2025 - 03:01 AM |