![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 114 Joined: 9-March 09 From: Bihor Member No.: 2,591 Car: BMW E36 Engine: 316 1.6 105CP ![]() |
pana la cati cp pot s duc un bmw 316 an 1992 distributie p curea?????
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Daca vrei mai multa putere ieftin si fara bataie de cap, pune un motor mai mare. motorul de is n-o sa-ti aduca cine stie ce satisfactii, dar tot e ceva. Pe ala ai putea sa te gandesti sa-l mai tunezi un pic. Dpdv al meu, daca nu pui de la 200cp in sus.. n-o sa ai feeling, si oricum, placerea de a conduce o poti avea si cu 105cp (depinde de fiecare - unii prefera drag in linie dreapta, altii prefera adrenalina in serpentine din munti).
Sa zicem ca ar fi o logica in a tine motor mic pe masina cu supra-alimentare & tunning, pentru a avea greutate mai mica si pt a nu plati taxe mai mari la stat. Totusi.. la cat ar costa upgrade-ul si intretinerea.. parca tot acolo iesi si cu un V8, V10.. etc. care din fabrica "stie" puteri mari. ![]() ![]() Mai usor cu sarcasmul, cu 318i se pot face drifturi (mai usor daca e cu cauciucuri de iarna, sau drum umed.. si mai usor daca are si blocant ) Am vazut pe un 316i (cu motor M43TU de 1.9) ca se poate pune tot ce trebuie sa i se ridice puterea. Mai multe detalii si felicitari le dati in topicul asta: http://bmwzone.ro/forums/Boost-calculator-t708.html -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 114 Joined: 9-March 09 From: Bihor Member No.: 2,591 Car: BMW E36 Engine: 316 1.6 105CP ![]() |
Daca vrei mai multa putere ieftin si fara bataie de cap, pune un motor mai mare. motorul de is n-o sa-ti aduca cine stie ce satisfactii, dar tot e ceva. Pe ala ai putea sa te gandesti sa-l mai tunezi un pic. Dpdv al meu, daca nu pui de la 200cp in sus.. n-o sa ai feeling, si oricum, placerea de a conduce o poti avea si cu 105cp (depinde de fiecare - unii prefera drag in linie dreapta, altii prefera adrenalina in serpentine din munti). Sa zicem ca ar fi o logica in a tine motor mic pe masina cu supra-alimentare & tunning, pentru a avea greutate mai mica si pt a nu plati taxe mai mari la stat. Totusi.. la cat ar costa upgrade-ul si intretinerea.. parca tot acolo iesi si cu un V8, V10.. etc. care din fabrica "stie" puteri mari. ![]() ![]() Mai usor cu sarcasmul, cu 318i se pot face drifturi (mai usor daca e cu cauciucuri de iarna, sau drum umed.. si mai usor daca are si blocant ) Am vazut pe un 316i (cu motor M43TU de 1.9) ca se poate pune tot ce trebuie sa i se ridice puterea. Mai multe detalii si felicitari le dati in topicul asta: http://bmwzone.ro/forums/Boost-calculator-t708.html ms pt sfat dar mie nu imi trebuie n stiu cati cp putere cam vreo 30 dak as avea in plus ar fi bine k acum vreau s imi aduc un bmw cupe 225 din germania si acolo o s am cp intelegi |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 05:56 PM |