![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 21 Joined: 21-March 07 Member No.: 817 Car: E46 Engine: M44 4 cylinder 118 HP ![]() |
Salutare
O intrebare,se poate monta un M51D25S pe E32? Masina avand din fabrica un B30b35,iar cel mai important lucru, se poate omologa? Pe E38 am vazut ca s-au mai montat,banuiesc ca sunt cateva si omologate,nu stiu daca de aceeasi situatie are parte si E32 pentru ca,modelul nu a venit cu nici o motorizare diesel din fabrica. Astept pareri avizate pe tema asta daca se poate ! Multumesc ! ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,094 Joined: 26-July 07 From: penthouse Member No.: 1,040 Car: e34 FL dric Engine: mm 143; trebuie ejectat ![]() |
foarte pe scurt: orice se poate.....bani sa ai.
Nu merita pus 2.5 tds pe e32 (punct). l.e.: impozit la un an la 3.5l = 2100 ron un 2.5 tds sau un b30 sunt ambele cu tot cu cutie si calculatoare si tot-tot (cardan, diferential etc) la un 500 euro optimist (apropo, la m30b30 nu ai nevoie decat de blocul motor). 500 euro = 2150 ron + 500 ron impozit => investitia se va amortiza abia in 2011. (se mai calculeaza si manopere, itp-uri si asigurari). Cat timp urmeaza sa fie tinuta masina? In alta ordine de idei, un motor de 3.5l, in mintile lui, in aceasta aglomeratie nu sare de 22l/100. Un 2.5 tds va sta la un consum mediu de 17-18 (parerea mea). Aproximativ 15 ron/100km in plus nu cred ca e un cap de tara. De banii acestia scutesti multi nervi, mult timp pierdut si unde mai pui si placerea unui benzinar (sti si tu ...reclama la Visa ![]() This post has been edited by CRM112: Mar 18 2009, 05:17 PM |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 21 Joined: 21-March 07 Member No.: 817 Car: E46 Engine: M44 4 cylinder 118 HP ![]() |
foarte pe scurt: orice se poate.....bani sa ai. Nu merita pus 2.5 tds pe e32 (punct). l.e.: impozit la un an la 3.5l = 2100 ron un 2.5 tds sau un b30 sunt ambele cu tot cu cutie si calculatoare si tot-tot (cardan, diferential etc) la un 500 euro optimist (apropo, la m30b30 nu ai nevoie decat de blocul motor). 500 euro = 2150 ron + 500 ron impozit => investitia se va amortiza abia in 2011. (se mai calculeaza si manopere, itp-uri si asigurari). Cat timp urmeaza sa fie tinuta masina? In alta ordine de idei, un motor de 3.5l, in mintile lui, in aceasta aglomeratie nu sare de 22l/100. Un 2.5 tds va sta la un consum mediu de 17-18 (parerea mea). Aproximativ 15 ron/100km in plus nu cred ca e un cap de tara. De banii acestia scutesti multi nervi, mult timp pierdut si unde mai pui si placerea unui benzinar (sti si tu ...reclama la Visa ![]() "Nu merita pus 2.5 tds pe e32 (punct)." De ce? Nu merita pe un E38 nu merita pe un E39,dar E32 e o masina veche de la care ai pretentii numai daca esti super pasionat si o ai de mult timp intr-o stare ireprosabila,ceea ce nu este valabil in cazul meu,desi motorul merge super masina nu arata asa bine.Pana la urma conteaza interesul propriu nu orgoliul de avea cine stie ce benzinar.Masina cade la un pret minim,o iau asa ca imi place modelul,nu sunt dispus sa investesc sume mari in ea,mai degraba sa o vand,si cum un 3.5 stim bine cum se vinde.....nu renteaza. Daca un E34 525i consuma 14 in Craiova,mers normal..un tds sa consume 12 pe E34,pe E32 sa consume 14,hai 15 totusi nu e diferenta de 1 tona intre masini. Dar asta nu e asa relevant,relevant e ca eu o sa merg odata la 3-4 saptamani (nu am timp de asa ceva,am specificat mai sus,cel putin 4 luni, cel putin !) => nu renteaza,nu vreau sa tin o masina in curte la casa sa ajung la ea odata la 2 saptamani si sa merg cu ea odata pe luna,si sa ma toace de bani asa fara rost ! Asta e ideea sper ca m-am facut inteles ![]() Masina nu o sa o pastrez,poate sa ma apuce o dragoste nebuna de ea intre timp...deci un 2.5 tds ar facilita enorm probabilitatea de a vinde masina intr-un termen scurt.Nu m-am gandit la 500e motorul,eu m-am gandit la 800e cu tot cu montat si chiar mi se pare ok,plus ca o sa mai iau si pe asta 2-3 sute. De la omologat am ajuns la altele ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st July 2025 - 09:28 PM |