![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
sincer nici nu stiam ............in fine sa i f** e toti tiganii spurcati care fac vrute si nevrute in tara si in afara ei..respect pt putini care i cunosc si sunt diferiti si pt cei care mai muncesc CINSTIT
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
asa e sa bulit pc acum sunt in vizite.in mare cum a spus bucii...taica miu ducea la gradinita fata unui vecin de 5 ani era cu ea si bunicul ei ...idiotii au bagat o in sperietii pe aia mica.........masina ca masina se face..................la politie fost taica miu .se pare ca la beieti le a deschis dosar de distrugere de bunuri si tulburarea linistii puvlice.erau 5 la numar din nu stiu ce comuna de pe langa bucuresti era masina de la firma ..un trust care lucreaza pe dn...........in fine las legea in drumul ei ..care este anevoios ................ciorile au vrut sa i dea bani lu taica miu si lu tatal celei mici.................refuzat ...soo au inceput ca ei poa sa rezolve si altfel ..............sper politia sa si faca treaba ..........daca nu o sa va scriu din jail ...daca pun mana pe ei sau daca i vad in preajma mea
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 10:11 AM |