![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
sincer nici nu stiam ............in fine sa i f** e toti tiganii spurcati care fac vrute si nevrute in tara si in afara ei..respect pt putini care i cunosc si sunt diferiti si pt cei care mai muncesc CINSTIT
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
pe tigani....motive am 1000........acum il spun pe ultimul.in afara celui ca mi au furat frumusete de e 34
ieri a intrat un imbecil de pe cedeza in e 28 meu cazan si au iesit 5 ciori si mi au fcaut aripa usa si oglinda bucatele.....taica miu ducea la gradinita o fata de 5 ani a unui vecin si pe bunicul ei .......va dati seama cum a facut aia mica si in ce hal s a speriat ......asa ceva e de nedescris........daca eram acolo muream cu ei de gat .....jur ca primii care mi intra in mana o sa ajunga la stiri. acuma la politie urmariri sesizari incepe show ul http://www.petitiononline.com/qd3xx666/petition.html This post has been edited by INTERCEPTOR: Mar 13 2009, 02:28 PM -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 254 Joined: 24-April 06 From: Bucuresti Member No.: 265 Car: E28 Engine: M20 2.0 125CP ![]() |
pe tigani....motive am 1000........acum il spun pe ultimul.in afara celui ca mi au furat frumusete de e 34 ieri a intrat un imbecil de pe cedeza in e 28 meu cazan si au iesit 5 ciori si mi au fcaut aripa usa si oglinda bucatele.....taica miu ducea la gradinita o fata de 5 ani a unui vecin si pe bunicul ei .......va dati seama cum a facut aia mica si in ce hal s a speriat ......asa ceva e de nedescris........daca eram acolo muream cu ei de gat .....jur ca primii care mi intra in mana o sa ajunga la stiri. acuma la politie urmariri sesizari incepe show ul http://www.petitiononline.com/qd3xx666/petition.html au facut ceva si pasagerilor sau doar masinii? a apucat sa le ia nr de inmatriculare? sau nici nu aveau? jeguri imputite, daca era unul singur nu facea nimic, dar asa s-au vazut multi si deaia au facut ce au facut, jeguri de oamenii, si eu urasc tiganii, nu ma intereseaza culoarea lor, pot sa fie si verzi, dar sa nu se comporte asa, eu i-as impusca, dar sunt prea las si imi e frica de inchisoare ![]() sef daca as stii si as putea l as reinvia si pe el si pe ceausescu............prea au nenorocit o gramada de oameni .....dar cei mai de vina sunt politisti care permit si s cu ei in gasca si sunt mituiti ....si apoi sstemul care nu ofera un salariu care sa te faca sa fi puternic si sa rezisti nelegiuirii mituitorilor dupa sistem este de vina guvernul ca nu e in stare sa conduca un popor care a fost sclav toata viata si a luptat cu batrani si copii pt liberate si drepturile noastre......mai ales ca unchimiu a murit impuscat in piata revolutiei in brasov la revolutie ca azi sa ne calce in picioare cioriele .........care nu semnati sunteti de ai lor.si cand va prind va las fara aer in cauciucuri.desfac ventilul nu tai nici un caucicuc:PP cu semnaturile astea pe net nu rezolvam mare lucru, trebuie sa ne strangem totii (astia care muncim cinstit si nu furam nu dam/luam spaga) si sa le dam foc la case, pardon, palate, cu ei inauntru firar mama lor a dracu de hoti. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 04:40 PM |