![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am cateva
borla pret 3200 000 si sebring la 150 e poze zilele astea noi noute -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 91% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 986 Joined: 7-March 07 Member No.: 732 Car: E30|E46 Engine: M20|M54 ![]() |
edit 2: sper sa nu se supere mowgli (interceptor) pe mine ca am intervenit pe topicul lui, eu am toba OEM pt 330i (tot de la el ![]() ce poate fii mai frumos la un BMW in 6.. decat sunetul produs de motor/evacuare ![]() Pai pana la urma iti place sau nu evacuarea sport ? ![]() Poate ne vedem la o intalnire, din ce imi aduc aminte nu era asa de zgomotoasa evacuarea ta... dar se poate sa nu te fi vazut "in actiune" ![]() PS: Am incercat sa compar mai multe sunete de evacuari, mai de la toate firmele care se ocupa cu asta. Sebringul mi-a placut cel mai mult, are un sunet usor infundat/grosolan, dar in acelasi timp oarecum rafinat ( ce explicatie ![]() PPS: Interceptor, ne bagi si pe noi in seama ? ![]() This post has been edited by BBo: Mar 13 2009, 08:20 AM |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
Pai pana la urma iti place sau nu evacuarea sport ? ![]() Poate ne vedem la o intalnire, din ce imi aduc aminte nu era asa de zgomotoasa evacuarea ta... dar se poate sa nu te fi vazut "in actiune" ![]() da, imi place, tocmai ce am spus ca nu ma indur sa pun toba OEM, insa eu sunt obisnuit cu evacuare sport, am cam avut mai la toate masninile de de vreo 7-8 ani incoace ![]() eu am deschis subiectul pt ca daca nu esti obisnuit e posibil ca la drum zgomotul sa fie putin stresant si obositor, asta pana te obisnuiesti (daca te obisnuiesti ![]() da, poate ne vedem numai sa te anunti ca nu vin in fiecare duminica ![]() ![]() evacuarea lui Ema e foarte zgomotoasa cel putin la relanti .Eu inca sper sa iau niste serpi anul asta ![]() eu cred ca ori nu ai fost atent, ori faci mare confuzie tocmai , ca la ralanti cand motorul e cald aproape ca nu se aude -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th July 2025 - 02:02 AM |