CITAT(BBo @ Mar 12 2009, 02:52 AM)

pai crezi ca , conteaza? iti spun ca stiu cum se aud, am avut pe e36 sebring si acum am remus, cand am luat e46ele eram obisnuit cu sunetul tobelor inca de la e36 insa mi-a fost ft greu sa ma obisnuiesc , sunetul fiind mult amplificat din cauza puterii si cilindreei mai mari
avantajul tobelor sport "de firma" e acela ca atunci cand tii turatia constanta parca nu se aude asa deranjant, si tot asa cand motorul e la ralanti, insa pe acceleratii.. mai ales in ture...
nevasta-mea care sta in spate cu fata mea, la drum imi spune ca la un moment dat simte numai furnicaturi in talpi de la vibratii

edit: m-am uitat la filmele de pe youtube pe care le-ai postat, nu e mare diferenta fata de ce am eu, daca vrei ne vedem intr-o seara sa-ti faci o idee

CITAT(ionusunt @ Mar 12 2009, 04:27 AM)

mie imi rupea capatana sebringul de la volvo.eu unu nu recomand sa uruie..te termina la creier.....exista insa din cate stiu si tobe "silencer " ,care stiu ca nu fac zgomot mare .
si totusi la tine nu se auzea asa rau fata de cum se auzea la mine la e36, la e46 nici nu intra in discutie

edit 2: sper sa nu se supere mowgli (interceptor) pe mine ca am intervenit pe topicul lui, eu am toba OEM pt 330i (tot de la el

) si nu ma indur sa o pun
ce poate fii mai frumos la un BMW in 6.. decat sunetul produs de motor/evacuare