![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
Asta seara la un moment dat cand am vrut sa bag in tr a 4-a pedala de ambreiaj se inmuiase si nu mai intra in nici o treapta.
dupa ce am apasat viguros pedala de mai multe ori a inceput treptat sa cupleze la un moment dat si-a revenit pedala si era tare ca inainte si cupla cum trebuie Am ajuns acasa cu ea in tr-a 3-a tot drumul ne oprind deloc. Am verificat lichidul de frana si era nemiscat. Intrebarea mea este urmatoarea : Cum stiu care este betivul: pompa de la pedala sau cilindrul receptor de la cutie ? This post has been edited by Sorin: Mar 9 2009, 10:27 PM -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
Din pacate nu stii. La fel am patit si eu la E30 si am rezolvat problema in cel mai comic mod posibil: m-am dus la magazinul meu preferat de piese, am intrebat cat costa pompa de la pedala, cat costa cilindrul de la cutie si am luat pe cel mai ieftin dintre ele doua, respectiv cilindrul de la cutie.
Pot spune ca am avut bafta, ala s-a dovedit defect, dupa ce l-am schimbat merge ambreiajul ireprosabil. This post has been edited by Shark: Mar 10 2009, 12:00 AM -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 01:46 PM |