![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 323 Joined: 23-August 06 From: Bucuresti Member No.: 430 Car: E36 coupe Engine: M50B25 192cp ![]() |
NU cumparati elemente de caroserie de la Autokarma.ro !!!!! Cand va uitati pe site piesele sunt prezentate ca fiind " PRODUCATOR KLOKKERHOLM " ( made in germany ) In realitate ele sunt "AP made in Taiwan " !!!! Piesele nu se potrivesc ( nu au aceleasi dimensiuni ) pe masina !!!! Sunt transportate necorespunzator si vin indoite si zgariate !!!! Am comandat de doua ori ! De fiecaredata s-a intamplat la fel !!! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
te rog nu o lua ca un atac la persoana sau la buzunarul tau
in momentul in care ai vazut ca nu se potrivesc nu trebuia sa pui clestele pe ele , ci sa le duci inapoi, legislatia din RO parca protejeaza cumparatorul oferind garantie 30 de zile sau ceva asemanator .( poate nu stiu eu bine) lectii de viata nu iti dau ca probabil ai peste 18 ani ti-am spus ce este in legatura cu Klokerholm nu m-am referit la Autokarma , Imi pare rau ca ti-ai luat teapa... SINCER -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Parca 10 zile sunt, daca e luat online. 30 de zile are firma respectiva ca sa-ti da bani inapoi. Cel putin asa scrie aici.
Sunt de acord ca clientul trebuie contactat in momentul ca marfa ceruta nu este disponibil. Insa, tabla care nu e de la producatorul original in general nu se potriveste perfect. Cat e diferenta, tine de noroc, desi sunt uni mai bun decat alti. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 01:18 AM |