![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 323 Joined: 23-August 06 From: Bucuresti Member No.: 430 Car: E36 coupe Engine: M50B25 192cp ![]() |
NU cumparati elemente de caroserie de la Autokarma.ro !!!!! Cand va uitati pe site piesele sunt prezentate ca fiind " PRODUCATOR KLOKKERHOLM " ( made in germany ) In realitate ele sunt "AP made in Taiwan " !!!! Piesele nu se potrivesc ( nu au aceleasi dimensiuni ) pe masina !!!! Sunt transportate necorespunzator si vin indoite si zgariate !!!! Am comandat de doua ori ! De fiecaredata s-a intamplat la fel !!! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
klokerholm pe langa producator este impachetator
nu este relevant caroseria nu se compara cu originalul ... chiar daca acum originalul este facut in china si taiwan -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 323 Joined: 23-August 06 From: Bucuresti Member No.: 430 Car: E36 coupe Engine: M50B25 192cp ![]() |
klokerholm pe langa producator este impachetator nu este relevant caroseria nu se compara cu originalul ... chiar daca acum originalul este facut in china si taiwan Ma intereseaza foarte putin spre deloc cine le impacheteaza dar daca piesele nu se "pupa" pe caroserie deja imi vin spumele !!! Chiar daca ar creshte banii in copac ca merele tot ar trebui sa-i aduni.... Hai ca-ti vand tie piesele care nu se potrivesc la jumatate de pret sa vedem daca-ti mai pare irelevant.... Am deja spume pe mine sper sa nu ajung sa ma iau la cearta cu cineva... Ma oftica faza cu IRELEVANTUL !!!!! Faptul ca EU pierd bani e FOARTE RELEVANT !!!!!!!!!!!!!! Cumpara tu incontinuare de la ei si nu-mi mai da mie lectii de viata MISTER! Prost sunt eu ca v-am anuntat. Rectific.... cumparati cu incredere de la autokarma.ro .... Eu am avut ghinion dar acum s-a spart ghinionul ... This post has been edited by the_rifle: Mar 3 2009, 01:19 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 11:36 PM |