![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 8 Joined: 27-February 09 From: Brasov Member No.: 2,560 Car: E32 735 i an 1989 Engine: M30 3.5 220 CP ![]() |
SUPER MASINA! Am cumparat-o in 2006......perfecta stare......de la niste forjori........din BUC......Piele, geamuri fumurii, jante 17 AZEV super tari, suspensii sport.... DA CU MANELE IN CD Player...... In orice caz......masina merge f bine......interioru' era cam jegarit....asa ca anu' trecut am luat una fara acte din Austria...un 740i din 1995...care l-am dezmembrat....Apropo vand si piese de pe el...da il bag pe alta sectiune........ARE un interior de plangi......acu masina este in mare transformare...ii schim interiorul de la A la Z...+ cateva inbunatatiri de pe 740....Air baguri, bancheta spate incalzita, tetiere electrice spate...FITZE nu gluma....da merita...super masina...am fost in 2007 in tur de Europa...cu ea binenteles.....8000 km si nu a carait nic....nici la aglomeratie, nici la km...nici la viteze de peste 240km/k in Germania....si cu un consum mediu... de 14%.........asadar merita....... Am un Audi Allroad din 2003...c......t de masina....in comparatie cu BMW-ul din '89.....Asadar sunt foarte mandru de ea.....si vreau sa am grija de ea si sa o inbunatatesc...si cu ajutorul vostru....evident....
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 8 Joined: 27-February 09 From: Brasov Member No.: 2,560 Car: E32 735 i an 1989 Engine: M30 3.5 220 CP ![]() |
Nu prea am foto...le-am pierdut de pe calc....trebuie sa fac unele noi...acu masinica e demontata pe interior......da am sa fac niste poze asa...ca sa vedeti diferenta mai tarziu.....Cat despre a muta V8 pe ea(cum spune IONUSUNT) ...e mult prea complicat ....iar motoru de 3,5 merge foarte bine...mai ales ca am vb cu niste polonezi....si pot sa-l aduc in 500cp....imi trebuie o chiuloasa de 24 Valve de pe 635 CSI sau M6 mai vechi....si de restu ma ocup eu....
Am o mica poza....de la o distractie din NOV2008...prima zapada in BV |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Nu prea am foto...le-am pierdut de pe calc....trebuie sa fac unele noi...acu masinica e demontata pe interior......da am sa fac niste poze asa...ca sa vedeti diferenta mai tarziu.....Cat despre a muta V8 pe ea(cum spune IONUSUNT) ...e mult prea complicat ....iar motoru de 3,5 merge foarte bine...mai ales ca am vb cu niste polonezi....si pot sa-l aduc in 500cp....imi trebuie o chiuloasa de 24 Valve de pe 635 CSI sau M6 mai vechi....si de restu ma ocup eu.... Am o mica poza....de la o distractie din NOV2008...prima zapada in BV m30 ul poti sa il faci si de o mie de cai . chestia insa cu chiuloasa de m88 ......cred ca daca gasesti un m88 in primul rand ca dai pe el o caruta de bani...vreo 4 septari.in al doilea rand poti sa il folosesti pe ala decat sa te apuci sa pui pe acel m30 chiuloasa.asta rezista la mai mult stres iarasi o comb buna la m30 este TURBO ,mai ales daca gasesti vreun motor m102/106 ( a fost pe e23 745i ) si e un m30 de 3.5 turbo de serie pus pe seria 7.ai acolo pistoane chiuloasa ....multe de luat. nui o idee rea nici v8 ul ,mai ales ca ai masina donatoare si e si tot e32 . ma rog e de munca,da nui imposibil ,ba chiar realizabil . Succes cu masina ! vrem poze mai ales cu interioru ! -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th August 2025 - 04:49 PM |