QUOTE (tatanca @ Feb 28 2009, 12:17 PM)

Nu prea am foto...le-am pierdut de pe calc....trebuie sa fac unele noi...acu masinica e demontata pe interior......da am sa fac niste poze asa...ca sa vedeti diferenta mai tarziu.....Cat despre a muta V8 pe ea(cum spune IONUSUNT) ...e mult prea complicat ....iar motoru de 3,5 merge foarte bine...mai ales ca am vb cu niste polonezi....si pot sa-l aduc in 500cp....imi trebuie o chiuloasa de 24 Valve de pe 635 CSI sau M6 mai vechi....si de restu ma ocup eu....
Am o mica poza....de la o distractie din NOV2008...prima zapada in BV
m30 ul poti sa il faci si de o mie de cai . chestia insa cu chiuloasa de m88 ......cred ca daca gasesti un m88 in primul rand ca dai pe el o caruta de bani...vreo 4 septari.in al doilea rand poti sa il folosesti pe ala decat sa te apuci sa pui pe acel m30 chiuloasa.asta rezista la mai mult stres
iarasi o comb buna la m30 este TURBO ,mai ales daca gasesti vreun motor m102/106 ( a fost pe e23 745i ) si e un m30 de 3.5 turbo de serie pus pe seria 7.ai acolo pistoane chiuloasa ....multe de luat.
nui o idee rea nici v8 ul ,mai ales ca ai masina donatoare si e si tot e32 . ma rog e de munca,da nui imposibil ,ba chiar realizabil . Succes cu masina ! vrem poze mai ales cu interioru !