![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 323 Joined: 23-August 06 From: Bucuresti Member No.: 430 Car: E36 coupe Engine: M50B25 192cp ![]() |
Are cineva idee de costurile de refacere totala ale unui motor ? costurile pt piese fara manopera. Adica segmenti supape garnituri tacheti simeringuri cuzineti etc FARA pistoane inlocuite bloc motor arbore biele etc ( set motor ) + Distributie
Multumesc This post has been edited by the_rifle: Feb 14 2009, 05:53 AM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 381 Joined: 5-May 08 From: Buzau Member No.: 1,626 Car: 2x E30 Engine: 2x M20 ![]() |
QUOTE Doar segmentii si cuzinetii OEM sunt 360 de euro. De aici pleci. Pe aftermarket sunt mai ieftine dar...si calitatea e mai ieftina. Da... dar cine mai vrea sa isi faca masina sa mai tina inca 500.ooo km ? Daca refaci un motor cu piese originale se termina benzina si motorul tot mai rezista ![]() Parerea mea e ca poti folosi si piese after-market . Dupa un calcul simplu, daca mergi ~20.ooo km/an => in 10 ani faci 200.ooo km . -------------------- [OO==[][]==OO]
"Nu e arma ca agheu', nici masina ca bemveu'." |
|
|
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 323 Joined: 23-August 06 From: Bucuresti Member No.: 430 Car: E36 coupe Engine: M50B25 192cp ![]() |
Da... dar cine mai vrea sa isi faca masina sa mai tina inca 500.ooo km ? Daca refaci un motor cu piese originale se termina benzina si motorul tot mai rezista ![]() Parerea mea e ca poti folosi si piese after-market . Dupa un calcul simplu, daca mergi ~20.ooo km/an => in 10 ani faci 200.ooo km . Dupa calculul asta e OK dar mi-e sa nu fac motorul cu piese aftermarket si sa ma trezesc ca-mi tine 40 de mii... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 11:05 AM |