![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
||||||||||||
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 67 Joined: 24-November 08 From: Constanta Member No.: 2,355 Car: e30 Engine: m40 1.6 102Cp ![]() |
Asta este tigaia mea, are parti bune si parti rele, ca orice masina de varsta ei. Am in plan mai multe modificari, dar trecem prin perioada de criza si ma multumesc cu ea asa. Momentan este echipata cu rotile de iarna, sunt urate dar fac minuni.
-------------------- ![]() |
|||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 67 Joined: 24-November 08 From: Constanta Member No.: 2,355 Car: e30 Engine: m40 1.6 102Cp ![]() |
Proiectoarele sunt de dacie, momentan sunt foarte practice, farurile cu lupa nu lumineaza ca lumea. O sa le inlocuiesc cu unele de e30, pana atunci nu le pot da jos, in primul rand imi raman 2 gauri mari si urate si in aldoilea rand am nevoie de ele. Cum spuneam si la inceputul topicului, trecem prin perioada de criza. Ma deranjeaza si pe mine mai multe aspecte ale masinii, dar momentan sunt incapabil sa iau vreo masura, sunt alte prioritati. In primul rand trebuie vopsita ca e praf vopseaua de pe ea, e crapat chitul pe unde a fost dat, plus ca trebuie sa rezolv tacanitul. Restul sunt amanunte care se rezolva dupa.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 09:06 PM |