Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ursul meu
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
alexct
Asta este tigaia mea, are parti bune si parti rele, ca orice masina de varsta ei. Am in plan mai multe modificari, dar trecem prin perioada de criza si ma multumesc cu ea asa. Momentan este echipata cu rotile de iarna, sunt urate dar fac minuni.
Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachmentClick to view attachment
Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment
Click to view attachmentClick to view attachment Click to view attachment
Ciupanezu
Frumoasă maşină, s-o stăpāneşti sănătos!

Scapă de prostiile alea cu RACING de la centuri şi de măciulia de schimbător. smile.gif
alexct
Maciulia nici eu nu o suport, dar prostiile alea cu racing mi se pare ca dau bine.
nahor
frumusica masina....
arunca farurile alea de ceata,arata prea Dacia
Sportivu
O masina cu mult potential... biggrin.gif
Mihai_AMD
Citez din opiniile lui ciupanezu si nahor,schimba de urgenta schimbatoru ala,asa avea un tigan cu o dacie si avea si capace cu spinnere smile.gif))...totusi esti bmwist wink.gif si proiectoarele alea chiar ca sunt de dacie nu?or fi practice dar nu placute ca aspect..in rest masina e frumoasa,sa ai spor in ce vrei sa-i faci,bafta
ah,si poate ii faci la loc negru capacul ala de la volan...
alexct
Proiectoarele sunt de dacie, momentan sunt foarte practice, farurile cu lupa nu lumineaza ca lumea. O sa le inlocuiesc cu unele de e30, pana atunci nu le pot da jos, in primul rand imi raman 2 gauri mari si urate si in aldoilea rand am nevoie de ele. Cum spuneam si la inceputul topicului, trecem prin perioada de criza. Ma deranjeaza si pe mine mai multe aspecte ale masinii, dar momentan sunt incapabil sa iau vreo masura, sunt alte prioritati. In primul rand trebuie vopsita ca e praf vopseaua de pe ea, e crapat chitul pe unde a fost dat, plus ca trebuie sa rezolv tacanitul. Restul sunt amanunte care se rezolva dupa.
Ciupanezu
Īn cazul acesta, mult succes ca să ieşi din criză şi să poţi face ceva frumos din maşina ta.
eugene12
Frumos ursul.Bafta cu ea si chitibusurile se rezolva dar stii cum e .....astea mici costa mult adunate biggrin.gif .usor...usor
edutxu
vezi ce faci cu vopseaua ca e cu cantec......maxim
acu dupa ce am vopsit o pe a mea stua si ma intreb daca nu ea mai oke sa o foliez....wink.gif
jakal
sa o stapanesti sanatos si bafta la modificari........
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.