![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am primit acordul sa i fac topic.
deci 12 sobolani in v datele le va complecta propietarul poze diseara sau maine ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
man ,eu nici nu am arcuri sau suspensie sport,nici pe urs nici pe smart si nici nu am avut.dar vreau,mai ales de cand ursul nu va mai fi jughinit. si nici baia nu am spart o niciodata
![]() ![]() ![]() @Tigressse - daca sunt praf nu le incarca ,o sa te tina putin,ia unele noi,pe gaz. si sa ma dai si pe mine cu 8aru cand e gata ca nu mam dat niciodata. ![]() This post has been edited by ionusunt: Feb 19 2009, 02:38 PM -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
man ,eu nici nu am arcuri sau suspensie sport,nici pe urs nici pe smart si nici nu am avut.dar vreau,mai ales de cand ursul nu va mai fi jughinit. si nici baia nu am spart o niciodata ![]() ![]() ![]() din cate stiu eu, tu AI (aveai) arcuri si amortizoare sport pe CC-u (aka cazan cum ii spuneam cand era la jorj/gica/moţatu') -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 09:22 PM |