![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 179 Joined: 21-October 08 From: Bucuresti Member No.: 2,262 Car: E21 Engine: 318 ![]() |
am o intrebare pt cei care si-au vopsit masina (cei din bucuresti) unde ati vostit-o, la ce bani, si daca ati fost multumiti de calitate
-------------------- Ride or Die
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 179 Joined: 21-October 08 From: Bucuresti Member No.: 2,262 Car: E21 Engine: 318 ![]() |
m-ar interesa sa fie si k cuptor....la un pret asa mi-a venit si mie princap ...vreo 30 mil dar sa fie de calitate
-------------------- Ride or Die
|
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
m-ar interesa sa fie si k cuptor....la un pret asa mi-a venit si mie princap ...vreo 30 mil dar sa fie de calitate cam asa se ia.....+ sau - depinde de vopsea...si ce ti mai face.... sa nu te apuci sa desfaci tu de pe masina...lasa i pe ei... sa si rupa mainile.... si sa fii foarte precis in ce vrei sa faci.... iti iei mini concediu 2 navete cu bere si stai langa ei ca sa i asisti ![]() ![]() -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 12:26 AM |