![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 323 Joined: 23-August 06 From: Bucuresti Member No.: 430 Car: E36 coupe Engine: M50B25 192cp ![]() |
Trebuie sa-mi schimb suspensia si am o dilema.... Nu stiu intre cele doau marci ce sa aleg.... Despre FK am auzit pe "alt forum " ca n-ar fi prea bune.... Ca s-ar lasa arcurile in 6 luni.... Despre firma JOM ce ati auzit ? Preturile imi par foarte mici si la JOM si la FK.... Anuntul suna cam asa... Vand kit suspensie( 4 arcuri +4 amortizoare) de la JOM din Germania pentru :BMW E36 Motor: 320i-328i/TDS/ Limo/ Coupe mai putin pentru M-Tech./Touring/Cabrio , an de fabr : 11/90-04/98 ; masa .max. kg fata: 900 ; max. kg spate: 1100 ; coboara: 60mm Anunt similar pt FK..... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 323 Joined: 23-August 06 From: Bucuresti Member No.: 430 Car: E36 coupe Engine: M50B25 192cp ![]() |
Stai ca nu inteleg.... deci sa-mi iau amortizoare stock si sa le intaresc ? Sa-mi pun doar arcuri sport ? care e faza cu ROSU ? In orasul Rosu , arcuri Rosii sau cum....
In orasul ROSU unde le intaresc ? Pot sa-mi pun arcuri sport si amortizoare normale ? Pana acum am auzit asa.... FK- pilaf JOM - Pilaf KW - PILAF Weitec - pilaf Deci mai am de auzit impresii de koni H&R si bilstein .... daca si astea sunt pilaf ? Ce inseamna amortizoare si arcuri sport inmuiate ? La fel de inmuiate ca unele stock sau un fel de amortizoare normale ceva mai tari ? de fapt eu as cam vrea un fel de semi-sport.... Eu dau forja la masina in trafic noaptea nu ma duc la curse ca la un 2.5 de 192 de cai sunt slabete pt curse... O sa ma duc la curse cand o sa-mi faca motorul supermec@nicul_discovery.... ![]() This post has been edited by the_rifle: Feb 12 2009, 01:16 AM |
|
|
![]()
|
|
45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 497 Joined: 24-January 07 Member No.: 564 Car: e36 Engine: 2.5 24v ![]() |
Stai ca nu inteleg.... deci sa-mi iau amortizoare stock si sa le intaresc ? Sa-mi pun doar arcuri sport ? care e faza cu ROSU ? In orasul Rosu , arcuri Rosii sau cum.... In orasul ROSU unde le intaresc ? Pot sa-mi pun arcuri sport si amortizoare normale ? Pana acum am auzit asa.... FK- pilaf JOM - Pilaf KW - PILAF Weitec - pilaf Deci mai am de auzit impresii de koni H&R si bilstein .... daca si astea sunt pilaf ? langa militari se afla ..... comuna sau ce cacat e ... se numeste ROSU .... ideea e ca iti poti pune arcuri sport si sa-ti intaresti amortizoarele normale ... ( cele de pe masina ) si asa ai o suspensie sport . H&R am eu .... suspensie ... pe care nu o sa o vand never .... e prea smechera ..... H&R si Koni sunt cam tari .... de bilstein nu stiu ce sa zic .... kw am auzit ca si ei sunt ok ..... cum sa pui FK sau JOM .... e chinezarie direct ![]() si oricum la caii aia din 2.5 24v turbo ..... o sa fie barca ![]() p.s : daca ne luam in vorbe si " smecherie " daia de-a ta ... o sa primesti raspunsuri pe masura .... This post has been edited by walde: Feb 12 2009, 01:21 AM |
|
|
![]()
|
|
iar m-ai taxat
![]() ![]() Tzin la caterinca nu-i problema ![]() Oricum la telefon paream doi oameni seriosi ..... ![]() ![]() ![]() oricum nu ne-am luat gatul.... ne-am luat doar suspend pe 10 zile ![]() This post has been edited by the_rifle: Feb 12 2009, 01:23 AM |
|
|
![]()
|
|
45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 497 Joined: 24-January 07 Member No.: 564 Car: e36 Engine: 2.5 24v ![]() |
iar m-ai taxat ![]() ![]() Tzin la caterinca nu-i problema ![]() Oricum la telefon paream doi oameni seriosi ..... ![]() ![]() ![]() oricum nu ne-am luat gatul.... ne-am luat doar suspend pe 10 zile ![]() macar prezinta-te ... ![]() aveam si eu intrebari pt tine .... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 09:36 PM |