![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Cazan owner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,516 Joined: 19-September 07 From: Severin Member No.: 1,153 Car: E28 525i Engine: M50B25 192 CP ![]() |
salut...dupa cum zice si titlul cumpar bara(e) M pt e28, chiar si praguri daca se gasesc...sau macar dati-mi si mie o idee despre site-uri, locuri de unde as putea sa cumpar...sau poate stiti pe cineva care are pe dar nu intra pe forum...sau poate se fac replici...orice info numai sa ma vad cu bara pe rechin
![]() ID mess elvislorin, 0724530396 -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
salut...dupa cum zice si titlul cumpar bara(e) M pt e28, chiar si praguri daca se gasesc...sau macar dati-mi si mie o idee despre site-uri, locuri de unde as putea sa cumpar...sau poate stiti pe cineva care are pe dar nu intra pe forum...sau poate se fac replici...orice info numai sa ma vad cu bara pe rechin ![]() ID mess elvislorin, 0724530396 ebay.com ![]() sau facute din fibra.... -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Cazan owner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,516 Joined: 19-September 07 From: Severin Member No.: 1,153 Car: E28 525i Engine: M50B25 192 CP ![]() |
ebay.com ![]() sau facute din fibra.... pe ebay nu am gasit nimic pana acum...de alea din fibra nu stiu ce sa zic...nu stiu ce calitate au si cine le face...HELP -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
pe ebay nu am gasit nimic pana acum...de alea din fibra nu stiu ce sa zic...nu stiu ce calitate au si cine le face...HELP au calitatea..... daca nu le lovesti or sa fie la fel ca si cele din plastic...daca sunt bine lcurate si vopsite... iar de facut ti le face orice..."meserias" care lucreaza cu fibra -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 06:04 AM |